Pēc 32 stundām un 214 km par backyard ultra komandu čempionāta uzvarētāju kļūst ZvejnieksTautas sports
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Pēc 32 stundām un 214 km par backyard ultra komandu čempionāta uzvarētāju kļūst Zvejnieks

Pasākuma sākums un sacensību formāts

Sestdien, 19. oktobrī, plkst. 15.00 Jēkabpils Mežaparkā tika dots starts “backyard ultra” (BYU) pasaules komandu čempionāta satelītsacensībām. Šīs unikālās sacensības ir izveidotas, lai izaicinātu skrējējus garākās distancēs, jo katram dalībniekam ir jāveic noteikts skaits apļu ik stundu, tādējādi pierādot ne tikai fizisko izturību, bet arī psiholoģisko noturību.

Latvijas komandas dalība

Šajās sacensībās piedalījās Latvijas BYU komanda, kurā bija 15 skrējēji. Komanda sacentās par iespēju iekļūt pasaules čempionātā, kas notiks Amerikā, kur varēs saskarties ar spēcīgākajiem skrējējiem no visas pasaules. Sacensību mērķis ne tikai izcelt labākos, bet arī veidot komandas garu un saliedētību.

Uzvarētāja sasniegums

Pēc 32 stundu intensīvas cīņas un apbrīnojamu 214 kilometru pieveikšanas apkārt Radžu ūdenskrātuvei, par uzvarētāju kļuva Artis Zvejnieks no Vecbebriem. Viņa izturība un apņēmība ļāva ne tikai sasniegt kvantitatīvus rādītājus, bet arī pierādīt sevi kā izcilu līderi, motivējot komandas biedrus visā sacensību laikā.

Noslēguma vārdi

Šis notikums neapšaubāmi ir paveikts solis Latvijas skrējējiem un gaismu dimantu veidošanai nākotnē. Artis Zvejnieks un viņa komanda ir apliecinājuši, ka neatlaidība un komandas darbs var nest panākumus pat visgrūtākajās sacensībās. Visi aculiecinieki un dalībnieki noteikti atcerēsies šo notikumu kā īstu sporta svētku, kas iedvesmo gan nākamos skrējējus, gan visus pārējos sporta entuziastus Latvijā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas