• 2024. gada 14. septembris 16:05
  • TV3
  • 5

Pēc četriem ātrumposmiem Seska ekipāža Granadas rallijā ir starp līderiem

Pirmajie ātrumposmi: Spraiga cīņa Granadā

Latvijas rallija komanda, kuru veido Mārtiņš Sesks un Renārs, izcelties ir spējuši Spānijā notiekošajās grants rallija sacensībās “Rallye de Tierra Ciudad de Granada”. Pēc četriem ātrumposmiem ekipāža ieņem augsto 3. vietu, demonstrējot izcilu sniegumu un spēju sacensties ar labākajiem.

Seska ekipāža uzstājas uz goda pjedestāla

Šis iznākums nav nejaušība, jo Sesks un Francija pirms sacensību sākuma bija pārliecināti par savu stratēģiju un meistarību. Pirmajos četros posmos komanda pierādīja, ka var izturēt spiedienu un sacensties ar vadošajām ekipāžām, kas ir liels sasniegums Latvijas autosportam.

Konkurence ir spēcīga

“Rallye de Tierra Ciudad de Granada” ir pazīstams ar savu sarežģīto trasi un mainīgajiem laikapstākļiem, kas ievērojami ietekmē sacensību rezultātus. Šogad sacensībās piedalās daudzas zvaigznes no dažādām valstīm, tādēļ Seska un Francijas sniegums 3. vietā ir jo īpaši nozīmīgs.

Nākamie posmi – iespēja pacīnīties par augstākiem sasniegumiem

Kā norāda sportisti, viņi ir apņēmības pilni turpināt cīņu un censties izcīnīt vēl augstāku vietu. Ar vēl trim ātrumposmiem priekšā, Seska ekipāža ir optimistiska par savām iespējām sasniegt goda pjedestālu un pārsteigt ne tikai sevi, bet arī savus atbalstītājus.

Noslēgumā: atbalstītājiem un līdzjutējiem

Latvijas autosporta fani noteikti ir lepni par šiem sasniegumiem un aicina visus sekot notikumiem Granadā. Mārtiņš Sesks un Renārs Francija ir parādījuši, ka Latvijas autosports ir spējīgs konkurēt starptautiskā līmenī, un ar katru sacensību spēj kļūt tikai labāki. Turēsim īkšķus par viņiem!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas