• 2024. gada 21. jūlijs 09:00
  • Delfi
  • 9

Pēc daudziem klusuma gadiem atver atpūtas kompleksu vietā, kur deklarēti vien pārsimt iedzīvotāju

Atpūtas kompleksa atvēršana pēc ilga klusuma

Pēc gandrīz 30 gadu ilgušā klusuma, kas valdīja Dobeles novada Ukru pagastā, vieta atdzimusi ar jauna atpūtas kompleksa atvēršanu. Šī ir izcila iespēja vietējiem un apkārtējiem iedzīvotājiem, sniedzot piekļuvi kvalitatīvai atpūtai un izglītojošām aktivitātēm.

Vietējā sabiedrība un viesi aicināti

Saskaņā ar "ReTV" sniegto informāciju, komplekss sola ieinteresēt ne tikai vietējos iedzīvotājus, bet arī tuvāko apkaimi. Saimnieki plāno piedāvāt garšīgas pusdienas par demokrātiskām cenām, ļaujot ikvienam izbaudīt lauku dzīves pērles, nezaudējot pieejamības sajūtu.

Tūristu plūsma un attīstība

Interesanti, ka komplekss paredz piesaistīt arī tūristus no kaimiņu valstīm un pašmāju ceļotājus. Viesnīcas un viesu mājas ir izstrādātas ar mērķi nodrošināt kvalitatīvu apmešanos, kas paver iespējas garākiem apmeklējumiem un aktīvām atpūtām.

Kompleksa nākotnes perspektīvas

Ar atpūtas kompleksa atvēršanu Ukru pagastā vietējai sabiedrībai ir radīta cerība uz ekonomiskas attīstības veicināšanu. Tas var būt ne tikai atpūtas un izklaides parks, bet arī vieta, kur plaukt vietējām tradīcijām, kultūrām un mākslai, veidojot dzīvīgu un aktīvu kopienu. Pārsteidzošie notikumi un aktivitātes var padarīt šo vietu par piesaistošu galamērķi ikvienam.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas