• 2024. gada 7. augusts 15:04
  • Delfi
  • 6

"Pēdējā mēneša likstas atstāja iespaidu" – Kociņa un Mūze-Sirmā olimpiskās spēles noslēdz ar mazuma piegaršu

Latvijas šķēpmetēju neveiksmes Parīzē

Pēdējā mēneša likstas atstāja iespaidu uz Latvijas šķēpmetējām Anetei Kociņai un Līnai Mūzei-Sirmajai, kuras Parīzes olimpiskajās spēlēs nespēja iekļūt finālā un sacensības noslēdza jau kvalifikācijas kārtā. Tas bija cerību piepildījums solīgajām sportistēm, kuras laukumus bija pārsteigušas ar saviem iepriekšējiem panākumiem.

Grūtības pirms olimpiādes

Anete Kociņa pirms olimpiskajām spēlēm piedzīvoja sarežģītu laiku, kurā viņa tika pakļauta dažādiem izaicinājumiem. Šie grūtības apstākļi ietekmēja viņas sagatavotību un psiholoģisko stāvokli, ierobežojot iespējas izcelties uz lielā skatuves sacensībās.

Mūzei-Sirmajai, 60 metri ir būtiski

Līnas Mūzes-Sirmās iekļūšana 60 metru atzīmē ir bijusi nozīmīga, lai gan tas negarantēja viņai vietu finālā. Šis sasniegums bija tikai daļa no viņas centieniem, un, neskatoties uz neveiksmīgo iznākumu, Mūze-Sirmā turpinās strādāt pie savām prasmēm, lai nākotnē gūtu labākus rezultātus.

Skats nākotnē

Latvijas sportistes ir apņēmīgas turpināt censties un uzlabot savas prasmes, neskatoties uz nesekmīgām olimpiskajām spēlēm. Abas šķēpmetējas ir apņēmības pilnas mācīties no pieredzes un turpināt darbu pie saviem mērķiem, lai turpmākajās sacensībās gūtu panākumus un atgrieztos konkurētspēj vēl spēcīgākas.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas