Pēdējais solis līdz Parīzes olimpiskajām spēlēm – Latvijas basketbola izlase tiekas ar BrazīlijuParīzes OS kvalifikācija
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 7. jūlijs 06:18
  • TV3
  • 8

Pēdējais solis līdz Parīzes olimpiskajām spēlēm – Latvijas basketbola izlase tiekas ar Brazīliju

Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra fināls

Latvijas vīriešu basketbola izlase svētdien plkst. 19.00 “Arēnā Rīga” sacelsies pret Brazīliju Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra finālā. Šis ir pēdējais solis, kas dalībniekus šķir no iespējas piedalīties Olimpiskajās spēlēs.

Tiešraides translēšana

Spēli varēs vērot tiešraidē, jo tā tiks translēta kanālā TV6 un portālā “tv3.lv”. Tas nodrošinās lielisku iespēju Latvijas basketbola faniem sekot līdzi izlases sniegumam un rezultātam, neizbraucot no mājām.

Protiene attiecības ar Brazīlijas izlasi

Latvijas izlasi šajā svarīgajā spēlē vadīs galvenais treneris Roberts Štelmahers, kurš ir veiksmīgi veicis sagatavošanos komandai šim turnīram. Brazīlijas izlase ir cienījams pretinieks, tāpēc šo spēli var sagaidīt arī ar lielu interesi no skatītāju puses. Visbeidzot, šī spēle starp Latvijas un Brazīlijas basketbola izlasi sola būt aizraujoša un spraigā cīņa, jo uz spēles iznākumu atkarīgs, vai Latvija varēs iekļūt Parīzes olimpiskajās spēlēs. Fani tiešraidē varēs sekot līdzi šai notikumu bagātajai spēlei un atbalstīt savus mīļākos spēlētājus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas