Petrovai personīgais rekords un dalīta sestā vieta ar Bērziņu augstlēkšanas finālā

Eiropas U-18 čempionāta trešā diena

Slovākijas pilsētā Banska Bistricā aizvadīta trešā no četrām Eiropas U-18 čempionāta dienām, kur sportisti no visām kontinenta malu malām cīnījās par medaļām un personīgajiem rekorda uzlabojumiem.

Augstlēkšanas fināls: Petrovai personīgais rekords

Augstlēkšanas sacensību finālā dalītu sesto vietu ieņēma divas Latvijas sportistes – Sofija Petrova un Loreta Bērziņa. Abas veiksmīgi pārlēca 1,78 metru augstumā nostādītās latiņas. Sofijai Petrova šis bija ievērojams panākums, jo viņa sasniedza savu personīgo rekordu, apliecinot savu progresu un potenciālu turpmākajos startos.

Bērziņa un Petrova – draudzīgā konkurence

Petrova un Bērziņa lieliski demonstrēja draudzīgu konkurenci, kas ir raksturīga Latvijas vieglatlētikā. Lai gan abas dalījās sesto vietu, katra no viņām sniedza izcilu sniegumu un radīja cerību uz veiksmīgu nākotni Latvijas augstlēkšanā.

400 metru skrējiena finālā Emīls Labma

Savukārt 400 metru skrējiena finālā Emīls Labma noslēdza sacensības septītajā vietā. Lai gan šis rezultāts nav uzvarētāja godā, tas joprojām ir vērtīgs sasniegums šāda līmeņa čempionātā, kur piedalās spēcīgākie jaunie vieglatlēti no visas Eiropas.

Noslēgumā

Šī čempionāta diena iezīmē Latvijā augstlēkšanas un citu vieglatlētikas disciplīnu potenciālu, piedāvājot jaunajiem sportistiem iespēju parādīt savus talantus un gūt pieredzi starptautiskā līmenī. Arī nākamajos divos sacensību posmos cerams redzēt Latvijas sportistiem izcili rezultāti.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas