Pie skatītājiem atgriežas raidījums "Manas mājas ar IKEA"Šovi un raidījumi
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 9. oktobris 09:27
  • TV3
  • 8

Pie skatītājiem atgriežas raidījums "Manas mājas ar IKEA"

Raidījuma “Manas mājas ar IKEA” atgriešanās gada jubilejā

Mājokļa pārvērtību raidījums “Manas mājas ar IKEA” jau drīz atgriezīsies pie TV3 skatītājiem ar desmito – jubilejas sezonu. Raidījums, kas kļuvis par iedvesmas avotu daudziem Latvijas iedzīvotājiem, uzsāks jaunu sēriju, piedāvājot skatītājiem vēl nebijušus padomus un idejas telpu pārvērtībām.

Jaunā sezona un tās pirmizrāde

Jaunā sezona sāksies 19. oktobrī un katru sestdienu plkst. 19.10 skatītājiem tiks piedāvāta iespēja vērot raidījuma dizaineru sniegtos ieteikumus. Turklāt kanālā TV3 Plus pirmizrāde notiks svētdien, 20. oktobrī plkst. 20.30, kas ļaus vēl plašākai publikai iepazīties ar jaunākajām idejām un risinājumiem.

Vienkāršas pārvērtības ar IKEA

Raidījuma dizaineri, kā ierasts, dalīsies ar radošiem risinājumiem, kas palīdzēs pārveidot mājokļus, izmantojot IKEA produktus. Šīs sezonas mērķis ir iedvesmot ikvienu, lai pat divnieks pamatu vadlīnijām telpu atjaunošanai būtu sasniedzams ikvienam mājokļa īpašniekam.

Skatītājiem draudzīgi padomi un idejas

Raidījums ir izveidojis platformu, kurā ne tikai eksperti dalās ar padomiem, bet arī skatītāji var gūt idejas no līdzcilvēku pieredzes. Vadlīnijas, kā veikt vienkāršas, bet efektīvas pārvērtības, būs pieejamas visiem, neatkarīgi no viņu radošuma līmeņa. Ar šo jauno sezonu “Manas mājas ar IKEA” sola piegādāt svaigas idejas un iedvesmot ikvienu mājas uzlabošanai!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas