Pie skatītājiem dodas melnā komēdija "Glābjas, kas var…"Afiša
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 27. septembris 09:22
  • TV3
  • 14

Pie skatītājiem dodas melnā komēdija "Glābjas, kas var…"

Melna komēdija "Glābjas, kas var..." dodas pie skatītājiem

Oktobrī un novembrī Latvijas teātru mīļotājiem būs iespēja baudīt jauno melno komēdiju "Glābjas, kas var...". Šī izrāde solās būt ne tikai izklaidējoša, bet arī sniegs skatītājiem iespēju pārdomāt dzīves sarežģījumus un humoru negaidītajās situācijās.

Stāsts par Džonu Smitu

Izrāde stāsta par Londonas taksometra šoferi Džonu Smitu, kuram ir divas sievas un divas atsevišķas dzīves. Džons ir radījis sev rūpīgi izstrādātu grafiku, lai spētu līdzsvarot šīs divas dzīves un neizraisītu nevajadzīgas aizdomas. Tomēr, kā jau varēja gaidīt, plāns ne vienmēr norit gludi, un Džons drīz saskaras ar sarežģījumiem, kas apgrūtina viņa situāciju, radot daudz visai smieklīgu, bet arī dramatisku mirkļu.

Izrādes aktieru skatījums

Šorīt populārajā raidījumā "900 sekundes" viesojās četri no izrādes aktieriem: Andris Daugaviņš, Linda Kalniņa, Rihards Lepers un Edgars Bāliņš. Aktieri dalījās savās domās par izrādi, tās varoņiem un humoru, ko radīs Džona Smitas piedzīvojumi. Andris izcēla, ka šī komēdija ne tikai izsmej sarežģītās situācijas, bet arī liek mums apdomāt, cik viegli var apjukums nonākt ikdienas dzīvēs.

Kur un kad skatīties?

"Glābjas, kas var..." būs iespējams redzēt dažādās Latvijas pilsētās, piedāvājot neskaidrajiem tēliem un jokiem iepriecināt teātra auditoriju visā valstī. Šī izrāde sola būt ne tikai lielisks izklaides avots, bet arī iespēja smieties par ikdienas dzīves dīvainībām. Ja jūsu plānos ir apmeklēt teātri, nepalaidiet garām šo svētku iespēju!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas