Pie stūres skatoties tālrunī, interneta zvaigzne tiešraidē avarē ar "McLaren" superautoZiņas/Tīklos
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 7. oktobris 12:11
  • Delfi
  • 10

Pie stūres skatoties tālrunī, interneta zvaigzne tiešraidē avarē ar "McLaren" superauto

Traģiskā avārija tiešraidē

5. oktobrī, kamēr miljoniem skatītāju vēroja viņa tiešraidi, interneta zvaigzne Džeks Dohertijs piedzīvoja dramatisku avāriju ar savu 183 341 eiro vērto "McLaren" superauto. Džeks, kurš ir populārs YouTube un Kick platformās, ne tikai rādīja savu jauno auto, bet arī, šķiet, sūtot īsziņas un uzņemot video, zaudēja kontroli pār transportlīdzekli.

Negadījuma apstākļi

Saskaņā ar liecībām, negadījums notika lietus laikā, kas, visticamāk, pasliktināja ceļu stāvokli. Īsziņu sūtīšana, kā arī mobilā tālruņa lietošana pie stūres, acīmredzami radīja bīstamu situāciju, kas noveda pie avārijas. Džeks, uzsverot situācijas nopietnību, pēc negadījumā teica, ka nav jēgas riskēt ar dzīvību, pārlieku koncentrējoties uz telefonā redzamo.

Skatītāju reakcija

Tiešraidē redzamo notikumu laikā ritošais satiksmes negadījums izraisīja daudz domstarpību starp Džeka sekotājiem un plašsaziņas līdzekļiem. Daudzi skatītāji izteica izbrīnu un sašutumu par to, kā kāds varētu tik vienkārši ignorēt drošības noteikumus, kas attiecas uz braukšanu. Negadījuma laikā Džeks nesaņēma nopietnus savainojumus, taču tas kalpoja kā brīdinājums par apdzīvotu ceļu bīstamību.

Ietekme uz sociālo mediju pasauli

Džeka Dohertija avārija ir atgādinājums par to, cik svarīgi ir būt atbildīgiem sociālajos medijos un neignorēt drošību, veicot bīstamas darbības. Sociālo mediju vide kļūst arvien vairāk riskanta, kad slavenības publicē saturu, kas ietver bīstamas situācijas vai neuzmanīgu uzvedību, lai piesaistītu skatītājus. Džeka gadījums var kļūt par aktualitāti diskusijās par atbildību tiešsaistē un reālajā dzīvē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas