• 2024. gada 25. jūlijs 12:47
  • Delfi
  • 10

Polijas futbola līdzjutēji traucējuši sabiedrisko kārtību un lietojuši narkotikas

Polijas futbola līdzjutēju ierastā uzvedība Latvijā

Trešdien Latvijā pulcējās liels skaits Polijas futbola līdzjutēju, kas bija ieradušies, lai atbalstītu savu komandu. Saskaņā ar Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas sniegtajiem datiem, lai arī kopumā līdzjutēji uzvedās samērā kārtīgi, tomēr tika konstatēti vairāki likuma pārkāpumi.

Sabiedriskās kārtības traucējumi

Polijas fani, neskatoties uz pozitīvo atmosfēru un sportisko garu, radīja dažas problēmas sabiedriskajā kārtībā. Policijas informācija liecina, ka tika ziņots par trokšņainām izkliedēm un nekārtībām publiskās vietās, kas noveda pie sūdzībām no vietējiem iedzīvotājiem.

Narkotiku lietošanas gadījumi

Turklāt, Valsts policija arī konstatēja gadījumus, kuros līdzjutēji lietojuši narkotikas. Šāda rīcība ir nepieņemama un liecina par atbildības trūkumu pret sevi un apkārtējiem. Policijas iestādes uzsver, ka šādi pārkāpumi tiks rūpīgi izmeklēti un vainīgie saukti pie atbildības.

Atsauksme no Valsts policijas

Valsts policijas pārstāvji uzsver, ka viņi turpinās uzraudzīt situāciju, lai nodrošinātu, ka līdzjutēji var droši izbaudīt futbolu, neapdraudot sabiedrisko kārtību. Policija aicina visus sporta līdzjutējus izturēties atbildīgi un cienīt vietējo sabiedrību, lai nākotnē izvairītos no šādām situācijām.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas