"Porsche Panamera" ieguvusi 782 ZS versijuModeļu jaunumi un testi
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 26. jūlijs 13:07
  • Delfi
  • 15

"Porsche Panamera" ieguvusi 782 ZS versiju

Jaunākie modeļi Porsche Panamera saimei

Porsche paziņojis par jaunajiem modeļiem savā luksusa sedanu kolekcijā. Arī 2023. gadā Porsche Panamera turpina pārsteigt ar saviem jaudīgajiem piedāvājumiem. Šoreiz tirdzniecībā nonākuši divi jauni modeļi - "Panamera Turbo S E-Hybrid" un "Panamera GTS". Šie modeļi apvieno sportisku sniegumu ar augstu luksusa līmeni, ļaujot autovadītājiem izbaudīt pilnvērtīgu braukšanas pieredzi.

782 zirgspēku jauda

Jaunais "Panamera Turbo S E-Hybrid" modelis ir aprīkots ar neiedomājamu 782 zirgspēku jaudu. Šī ir kļuvusi par jaudīgāko versiju visā Panamera sērijā, kas saviem lietotājiem piedāvā izcili dinamisku braukšanu. Elektriskās piedziņas kombinācija ar benzīna motoru nodrošina ne tikai lielisku akselerāciju, bet arī samazinātu degvielas patēriņu un zemāku izmešu līmeni.

Sportiskums un luksuss

"Panamera GTS" piedāvā sportiskāku pieeju ar savu koncentrēšanos uz braukšanas dinamikas uzlabošanu. Šis modelis ir ideāls visiem, kas novērtē ne tikai luksusu, bet arī autovadīšanas baudījumu. Ar zemu smaguma centru un uzlabotu piekari, GTS spēj nodrošināt izcilu manevrētspēju, kas padara katru braucienu par patīkamu piedzīvojumu.

Tirgus gaidas un perspektīvas

Porsche Panamera jaunāko modeļu tirgū ienākšana tiek gaidīta ar lielu interesi. Auto entuziasti un luksusa automobiļu mīļotāji cer uz jauniem zaudējumus neizcienošiem snieguma standartiem. Ar tik spēcīgām tehnoloģiskām inovācijām, Porsche vēlreiz apliecina savu līderpozīciju luksusa segmentā un turpina piesaistīt jaunu klientu loku visā pasaulē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas