Porziņģa ''Celtics'' uz četriem gadiem pagarina līgumu ar Hauzeru

Bostonas ''Celtics'' investē nākotnē

Basketbola komanda Bostonas ''Celtics'' ir oficiāli paziņojusi par līguma pagarināšanu ar Semu Hauzeru. Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs ir izlēmis saglabāt talantīgo spēlētāju, pagarinot viņa līgumu uz četriem gadiem par 45 miljoniem dolāru. Šāds solis apliecina ''Celtics'' apņēmību ieguldīt nākotnē un noturēt spēcīgu sastāvu, kas var konkurēt par augstākām vietām līgā.

Semam Hauzeram jauns izaicinājums

Hauzers, kurš pēdējos gados ir pierādījis sevi kā vērtīgu komandas biedru, turpinās savu karjeru Bostonā. Viņa lieliskās šaušanas prasmes un spēle aizsardzībā ir ievērojami veicinājušas komandas izpildījumu. Pagarinot līgumu, ''Celtics'' cer, ka Hauzera klātbūtne palīdzēs uzturēt konkurētspēju, īpaši Playoff spēļu laikā.

Treneru un līdzjutēju atbalsts

Celtics galvenais treneris pastāvīgi uzsvērusi, cik svarīgs ir Hauzera ieguldījums komandas panākumos. Līdzjutēji, protams, ir sajūsmā par šo ziņu, jo Hauzers ir kļuvis par fanu iecienītu spēlētāju, dzirkstinot cerības par nākotnes izredzēm.

Rietumu konferences konkurence

Šī līguma pagarināšana ir arī signalizējusi citiem Rietumu konferenču pretiniekiem, ka Bostonas ''Celtics'' neplāno samazināt tempu un ir apņēmības pilni cīnīties par NBA čempiona titulu. Komanda šajā sezonā meklēs veidus, kā nostiprināt savu vietu konferencē un dēļ Hauzera komanda kļūst daudz draudīgāka.

Basketbola pasaule ar nepacietību gaida, kā ”Celtics” un Sems Hauzers attīstīsies nākamajos gados, un vai viņi spēs sasniegt savus mērķus.


Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas