• 2024. gada 20. jūlijs 14:15
  • Delfi
  • 9

Porziņģim un Bostonai būs jāpasvīst – kas nākamsezon metīs izaicinājumu NBA čempioniem "Celtics"?

Porziņģa triumfs ar Bostonas "Celtics"

Latviešu basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis un viņa pārstāvētā komanda Bostonas "Celtics" šī gada jūnijā izcīnīja 18. NBA čempionu titulu, apliecinot sevi kā vienu no spēcīgākajām komandām līgā. Šajā sezonā "Celtics" izskatījās iespaidīgi, ieņemot dominējošu lomu Austrumu konferencē un apsteidzot visus konkurentus.

Favorīti nākamajai sezonai

Lai gan Bostonas "Celtics" ir atzīti par favorītiem arī nākamajā sezonā, basketbola fani un ekspertu vidū valda uzskats, ka šajā gadījumā konkurence var kļūt krietni sīvāka. Aizvadītajā sezonā ne viena vien komanda Austrumu konferencē spēja pietuvoties "Celtics" līmenim, taču šogad varētu sagaidīt vēl lielāku pretestību.

Konkurentu aktivizēšanās

Citiem Austrumu konferences klubiem, piemēram, Ņujorkas "Knicks" un Filadelfijas "76ers", ir viss iespējas mobilizēties un investēt resursus, lai pielāgotu savus spēlētājus un stratēģijas Bostonas izaicināšanai. "Knicks" jau veikuši vērienīgas pārmaiņas, kas liecina par viņu apņēmību kļūt par nopietnu pretinieku, savukārt "76ers" cenšas optimizēt komandas grafiku un spēlētāju sastāvu, lai palielinātu savas uzvarēšanas iespējas.

Kā "Celtics" gatavojās?

Porziņģim un viņa komandas biedriem nākamajā sezonā būs jāstrādā vēl cītīgāk, lai saglabātu savu dominējošo pozīciju. "Celtics" treneris un vadība ir apzinājušies, ka viņiem nav tikai jādara tas, kas iepriekš jau izdevies, bet arī jāatjauno spēles stratēģija, lai pielāgotos pretinieku spēcīgākiem uzbrukumiem un taktiskajiem gājieniem.

Secinājumi

Nākamā NBA sezona solās būt aizraujoša ne tikai Bostonas "Celtics", bet arī visām komandas konkurentēm. Arī latviešu talantam Kristapam Porziņģim ir jābūt gatavam jauniem izaicinājumiem, taču, balstoties uz iepriekšējiem panākumiem, "Celtics" ir apņēmušies cīnīties par vēl vienu čempionu titulu. Vai viņiem izdosies saglabāt savu statusu un atvairīt gaidāmos izaicinājumus? Laiks rādīs.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas