Porziņģis, Šilovs, Merzļikins – kuri latvieši šosezon uzmirdzēs NHL un NBA? "Aizmugurē" pulksten 16Hokejs/Basketbols/Aizmugure
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 10. oktobris 09:00
  • Delfi
  • 9

Porziņģis, Šilovs, Merzļikins – kuri latvieši šosezon uzmirdzēs NHL un NBA? "Aizmugurē" pulksten 16

Regulārā sezona sākas NHL

Šonedēļ Ziemeļamerikā startē regulārā sezona Nacionālajā hokeja līgā (NHL), kurā latviešu spēlētājiem būs iespēja parādīt savas prasmes un iegūt atpazīstamību. Kristaps Porziņģis, viens no izcilākajiem Latvijas hokejistiem, būs jaunu izaicinājumu priekšā, un šī sezona noteikti būs viņa karjeras izšķirošais gads.

NBA sezonas sākums

Pēc dažām nedēļām arī Nacionālās basketbola līgas (NBA) sportisti dosies laukumā. Šī būs lieliska iespēja ne tikai Porziņģim, bet arī mūsu vārtsargam Elvisam Merzļikinam un jaunajam talantam Artūram Šilovam. Latvijas basketbola fani ir satraukti, kad redzēs, kā mūsu zvaigznes spēs konkurēt starptautiskā līmenī.

Apspriežam latviešu potenciālu

Raidījumā "Aizmugure" pulksten 16, Uldis Strautmanis diskutēs par to, kā latviešiem veiksies NHL un NBA šosezon. Sarunā piedalīsies "Delfi" Sporta ziņu nodaļas vadītājs Ingmārs Jurisons un Latvijas Televīzijas žurnālists Lotārs Zariņš, kuri dalīsies savās prognozēs un iespaidos par latviešu spēlētājiem.

Latviešu zvaigznēm iespēja spīdēt

Latvijas sporta faniem ir iemesls būt optimistiem, jo mūsu sportisti ir pierādījuši, ka spēj sacensties visaugstākajā līmenī. Arī Porziņģis, Šilovs un Merzļikins ir gatavi cīnīties par uzvarām un apliecināt sevi par labākajiem pasaules līgu spēlētājiem. Sekosim līdz viņu sniegumam un turēsim īkšķus!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas