"Prasu no viņa to pašu, ko prasīju Karimam Benzemā," treneris Ančeloti  aktlāj, ko sagaida no Mbapē Madrides "Real" sastāvāSports
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

"Prasu no viņa to pašu, ko prasīju Karimam Benzemā," treneris Ančeloti aktlāj, ko sagaida no Mbapē Madrides "Real" sastāvā

Treneris Ančeloti izklāsta savas cerības par Mbapē

Madrides "Real" futbola komandas galvenais treneris Karlo Ančeloti ir izteicis savas cerības par uzbrucēju Kiliānu Mbapē, uzsverot, ka pienākums, ko viņš sagaida no franču futbolista, ir koncentrēties uz vārtu gūšanu. Ančeloti atzīst, ka arī iepriekšējais komandas līderis Karim Benzemā saņēma līdzīgu uzdevumu.

Uzbrucēja loma komandā

Ančeloti norāda, ka efektīva uzbrukuma veidošana ir atkarīga no Mbapē spējas gūt vārtus, nevis uzspiest presingu. "Prasu no viņa to pašu, ko prasīju Karimam Benzemā," treneris saka. Šāda pieeja liecina par Ančeloti apņēmību maksimāli izmantot Mbapē talantu, kas tiek uzskatīts par vienu no labākajiem jaunajiem spēlētājiem pasaulē.

Psiholoģiskā sagatavošana

Lai gan ārējā spiediena trūkums var uzlabot Mbapē sniegumu, tas nenozīmē, ka Ančeloti negaida augstus rezultātus no viņa. Treneris uzsvērti vēlas, lai uzbrucējs justos brīvi un pārliecinoši uz laukuma, kas var veicināt viņa radošumu un efektivitāti komandas uzbrukumā.

Komandas savstarpējā dinamika

Mbapē pievienošanās Madrides "Real" ir radījusi daudzas spekulācijas par komandas jauno dinamiku. Treneris Ančeloti ir pārliecināts, ka, ļaujot Mbapē koncentrēties uz vārtu gūšanu, tas palīdzēs izveidot spēcīgas komandas kodolu, kas spēj cīnīties par tituliem gan nacionālajā, gan starptautiskajā līmenī.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas