Pretiniece izstājas, ar trešo numuru izsētā Semeņistaja Varšavā pārvar pirmo kārtu

Semeņistaja uzsāk turnīru ar pārliecinošu uzvaru

21 gadu vecā Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja, kura turnīrā izsēta ar trešo numuru, veiksmīgi uzsākusi WTA 125 līmeņa tenisa turnīru Varšavā. Semeņistaja, kas šobrīd ieņem 141. vietu WTA rangā, izcīnīja pirmo uzvaru cīņā pret mājinieci Katažinu Kavu, kura šobrīd atrodas 185. vietā.

Kava izstājas pēc zaudējuma pirmajā setā

Pirmajā setā Semeņistaja parādīja pārliecinošu sniegumu, piespiežot Kavu atkāpties. 31 gadu vecā mājiniece, kurai bija lieli cerības turnīrā, diemžēl nespēja turpināt cīņu pēc neveiksmīga pirmā seta maratona. Pēc zaudējuma Kava pieņēma lēmumu izstāties no spēles, atstājot Semeņistaju pirmās kārtas uzvarētājas lomā.

Nākamie izaicinājumi Semeņistajas ceļā

Semeņistaja, uzsākusi turnīru ar drošu uzvaru, tagad var koncentrēties uz nākamajiem izaicinājumiem laikā, kad turnīrs turpinās. Ņemot vērā viņas izsēto statuss un formu, Latvijas tenisistes līdz šim pieredze Varšavā sniedz viņai lielu iespēju pretendēt uz augstākām vietām turnīra turpinājumā.

Kā komentē Semeņistaja?

Pēc spēles Semeņistaja izteicās, ka ir apmierināta ar savu sniegumu un to, ka spējusi pielietot stratēģiju, ko bija iecerējusi. Viņa uzsvēra, cik svarīgi ir saglabāt koncentrēšanos un turpināt strādāt pie savām prasmēm, lai gūtu panākumus turnīra turpinājumā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas