Pričardam seši tālmetieni, Bostona bez Porziņģa pirmajā pārbaudē Abū Dabī pārspēj DenveruBasketbols — NBA — Kristaps Porziņģis
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Pričardam seši tālmetieni, Bostona bez Porziņģa pirmajā pārbaudē Abū Dabī pārspēj Denveru

Bostonas "Celtics" pirmais pārbaudes spēles panākums

Šonedēļ Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) oficiālā starpsezona sākās ar pagājušās sezonas čempionvienības Bostonas "Celtics" uzvaru pirmajā pārbaudes spēlē Abū Dabī. Bostonieši, spēlējot bez savas zvaigznes Kristapa Porziņģa, pārspēja Denveras "Nuggets" ar rezultātu 107:103.

Pabeigtas izņēmuma apstākļu pārbaudes

Porziņģa prombūtne noteikti ietekmēja komandas taktiku un spēles dinamiku, tomēr "Celtics" pierādīja savu dziļumu un spēju pielāgoties. Pirmo reizi Bostona izmantoja sešu tālmetienu sēriju, no kuras vairāki izrādījās izšķiroši pēdējās spēles minūtēs. Spēlētāji, kas parasti ir otrajā plānā, izrādījās izšķiroši, veidojot spēcīgu komandas spēli.

Denveras "Nuggets" cīņa

Uzvarētā spēle nebija viegla, un Denveras "Nuggets" nevēlējās padoties, demonstrējot labu cīņas garu un īpaši izceļot savus līderus Nikolu Jokiču. Tomēr, neskatoties uz viņu centieniem, Bostona spēja noturēt vadību un gūt svarīgus punktus izšķirīgajos brīžos.

Spēles nozīme un nākotnes izaicinājumi

Šī spēle ir sākums jauniem izaicinājumiem gan Bostonai, gan Denverai, jo komandas cenšas izstrādāt stratēģijas gaidāmajai sezonai. "Celtics" komanda, būdama viena no NBA titula favorītēm, ieguva pašpārliecību, kas noteikti palīdzēs turpmākajos pārbaudes mačos. Arī Porziņģa atgriešanās gaidāma tuvākajā nākotnē, kas tikai pastiprinās komandas spēku. Bostonas "Celtics" demonstrētā spēle Abū Dabī ir lielisks sākums jaunajai sezonai un liek domāt par augstākiem mērķiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas