• 2024. gada 10. jūnijs 09:56
  • TV3
  • 33

"Printful" biroja skvērā Rīgas centrā augs 12 metrus gara akācija

“Printful” biroja skvērā Rīgas centrā augs 12 metrus gara akācija

Draugiem Group uzņēmuma “Printful” centrālā biroja priekšā, līdzšinējo stāvvietu vietā, uzsākta funkcionāla skvēra izveide, kura centrālais elements būs 12 metrus augsts robīnijas jeb baltās akācijas dižstāds.

Skvēra izveide

Centrālajā biroja priekšā esošā iekšpagalmā tiks izveidota funkcionāla skvēra telpa, lai uzlabotu darba vidi un pievienotu dabas elementu. Galvenais elements šajā skvērā būs 12 metrus augstais robīnijas dižstāds. Tas būs iespējams skatīt gan no biroja logiem, gan iekšpagalmā esošajām terasēm.

Akācijas dižstāds

Robīnijas jeb baltās akācijas dižstāds ir skaists un iespaidīgs kokuexemplārs, kas piešķirs biroja skvēram un visai apkārtnei dabas pieskārienu. Šāds augstums un krāšņums radīs patīkamu kontrastu pret apkārtējo pilsētas ainavu un uzlabos visu apkārtējo iedzīvotāju noskaņojumu.

Iespējas darba vides uzlabošanai

Izveidojot šo skvēru ar 12 metru augstu akāciju centrā, uzņēmums “Printful” rāda savu apņemšanos uzlabot darba vidi un nodrošināt darbiniekiem iespēju baudīt dabas skaistumu arī darba dienās. Tādējādi tiek radīta patīkamāka darba atmosfēra, kas pozitīvi ietekmē darbinieku motivāciju un produktivitāti.


Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas