Prošuto un persiku "iesmiņš" ar "balsamico crema"Zaļie pirkstiņi
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 21. jūlijs 10:09
  • TV3
  • 12

Prošuto un persiku "iesmiņš" ar "balsamico crema"

Jaunums dārza ballītēs: Prošuto un persiku "iesmiņš"

Šovasar, kad dārza ballītes piedzīvo savu uzplaukumu, šefpavārs Uģis Veits piedāvā viesiem pārsteidzošu un garšīgu uzkodu – prošuto un persiku "iesmiņu" ar "balsamico crema". Šī recepte ir ne tikai lieliska izvēle svinībām, bet arī piemērota tiem, kuriem ir diēta bez glutēna.

Recepte un sastāvdaļas

Lai pagatavotu šo vieglo un eleganto uzkodu, tev būs nepieciešams: - Prošuto šķēles - Saldi persiki - "Balsamico crema" Šī kombinācija rada vieglu un svaigu garšu, kas ir ideāli piemērota karstām vasaras dienām. Prošuto uzsver persiku saldumu, bet "balsamico crema" piešķir asumu un dziļumu.

Glutēna nesaturoša alternatīva

Uģis Veits uzsver, ka šī receptes izvēle ir lieliski piemērota cilvēkiem, kuri nedrīkst ēst glutēna produktus. Vai tā būtu veselības apsvērumu dēļ vai individuālās preferences, šī uzkoda ļauj visiem viesiem baudīt garšīgu un dietisku maltīti, neuztraucoties par glutēna saturu.

Pasniegšanas ieteikumi

Lai piešķirtu pasniegšanu vēl pievilcīgāku, ieteicams piedāvāt šo ēdienu uz elegantām šķīvjiem, dekorējot ar svaigiem garšaugiem vai bļodiņu ar "balsamico crema". Vairākām personām var veidot kopīgu uzkodu plati, lai katrs viesis varētu izmēģināt šo izsmalcināto kombināciju.

Noslēgumā

Prošuto un persiku "iesmiņš" ar "balsamico crema" ir ne tikai viegli pagatavojams, bet arī apmierina gan garšas kāre, gan estētisko prasību. Pievienojot šo uzkodu saviem ēdieniem, tu noteikti ienesīsi svaigumu un izsmalcinātību savā dārza ballītē!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas