PSG izaicinošā Monako pēdējās sekundēs nolauž pastarīti, Lilles Deividam hat-trickFutbols — Francija
Foto un virsraksts: Sportacentrs

PSG izaicinošā Monako pēdējās sekundēs nolauž pastarīti, Lilles Deividam hat-trick

Monako uzvara pret Monpeljē

Francijas augstākās futbola līgas spraigajā mačā vakar vēlu vakarā Monako komanda pret Monpeljē parādīja izturību un apņēmību. Neskatoties uz to, ka sāka spēli neizdodoši, Monako spēja atspēlēties otro puslaiku un izcīnīt panākumu ar 2:1. Kompensācijas laika astotajā minūtē, kad šķita, ka mačs noslēgsies neizšķirti, Monako futbolists guva vārtus, nodrošinot savai komandai svarīgus trīs punktus cīņā par līderpozīcijām turnīra tabulā.

Lilles komandas sniegums un Džonatana Deivida varoņdarbs

Lilles komanda arī svinēja panākumu, izcīnot pārliecinošu 3:0 uzvaru pret Havru. Šajā spēlē īpaši izcēlās kanādiešu uzbrucējs Džonatans Deivids, kurš izcēlās ar hat-trick, kas bija gan apliecinājums viņa talantam, gan komandas sacīkšu spējas. Lilles komanda šīs uzvaras rezultātā nostiprināja sevi turnīra tabulas augšgalā, un Deivids noteikti būs viens no atslēgas spēlētājiem nākamajās cīņās.

Konkurence cīņā par titulu

Ar šādām uzvarām Monako un Lilles čempionāta izskaņas posmā demonstrē, cik sīva ir konkurence Francijas augstākajā futbolā. Ar nākamajām spēlēm komandas centīsies gūt nepieciešamos punktus, lai izcīnītu titulu. Monako ar šo uzvaru nostiprināja cerības, kamēr Lille uzgavilēja par Džonatana Deivida sniegumu, kas var kļūt par izšķirošo faktoru šī gada turnīrā. Futbola fani ar nepacietību gaida nākamās spēles, kurās šīs komandas turpinās cīnīties par čempiona titulu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas