Psihoterapeite Aina Poiša nosauc vienu no galvenajiem ģimenes strīdu iemesliemSākums
Foto un virsraksts: NRA
  • vakar 19:54
  • NRA
  • 28

Psihoterapeite Aina Poiša nosauc vienu no galvenajiem ģimenes strīdu iemesliem

Psihoterapeites vizīte "Ģimene burkā"

TV šova "Ģimene burkā" pēdējā epizodē pie Mārtiņa un Līvas Rāceņiem ciemos devās psihoterapeite Aina Poiša. Šī ieraksta mērķis bija izpētīt ģimenes attiecības un noskaidrot, kā abiem jaunajiem vecākiem iet ikdienā. Raidījuma formāts ļauj izjust tuvību un radīt godīgas sarunas par ikdienas dzīves izaicinājumiem.

Galvenie ģimenes strīdu iemesli

Aina Poiša uzsvēra, ka viens no galvenajiem strīdu iemesliem ģimenēs ir komunikācijas trūkums. "Daudzas reizes pārpratumi rodas tieši no tā, ka partneri neizsaka savas sajūtas un vajadzības," norādīja psihoterapeite. Viņa aicina ikvienu ģimenes locekli atvērties un dalīties ar savām emocijām, jo saziņa ir viena no pamatsastāvdaļām veiksmīgā attiecību veidošanā.

Ieteikumi attiecību uzlabošanai

Psihoterapeite dalījās ar vairākiem ieteikumiem, kā uzlabot attiecības ģimenē. Viens no galvenajiem ieteikumiem ir regulāri rezervēt laiku kopīgām sarunām, kurās katrs var izteikt savas domas un jūtas. "Komunikācija ir jāveido it kā ikdienas rituāls," viņa uzsvēra. Tāpat Aina norādīja uz nepieciešamību piešķirt uzmanību partnera vajadzībām un būt gatavam pielāgoties.

Ģimenes tālākā attīstība

Šāda veida sarunas un iejaukšanās var palīdzēt Mārtiņam un Līvai attīstīt savas attiecības uz veselīgāku pamatu. Psihoterapeite apliecināja, ka risinot izsistās situācijas un emocionālās barjeras, ģimenes locekļi var sasniegt dziļāku un labāku sapratni savā starpā, stiprinot saikni un veidojot laimīgāku kopdzīvi.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas