Rabjo pēc piecām sezonām Turīnā atgriezīsies dzimtenē un pastiprinās Marseļas klubu

Rabjo atgriežas dzimtenē pēc piecām sezonām Itālijā

Pussargs Adrjēns Rabjo, kurš pēdējos piecus gadus pavadīja Itālijas futbolā, oficiāli paziņojis par pāreju uz Marseļas ''Olympique''. 29 gadus vecais Francijas valstsvienības spēlētājs ir pieredzējis futbolists, un viņa atgriešanās dzimtenē noteikti iepriecinās fanu pulku, kas gaida jaunas emocijas un uzvaras.

Rabjo karjeras gaita Turīnā

Turīnā Rabjo pievienojās ''Juventus'' 2019. gadā, kur izcīnīja vairākas nozīmīgas titulus. Viņš kļuva par stabilu komandas locekli, demonstrējot augstvērtīgu sniegumu vidējā līnijā. Rabjo spēja apvienot gan aizsardzības, gan uzbrukuma funkcijas, kas deva milzu ieguldījumu komandas panākumos.

Jaunā iespēja Marseļā

Pāreja uz ''Olympique'' pavērs jaunas iespējas Rabjo karjerā. Klubs ir pierādījis sevi kā konkurētspējīgu spēlētāju tirgū un ir apņēmies cīnīties par augstākām vietām gan Francijas čempionātā, gan Eirokausos. Rabjo pieredze un prasmes noteikti palīdzēs papildināt komandas potenciālu.

Fanu reakcija un gaidas

Marseļas fani ar nepacietību gaida Rabjo ierašanos, cerot, ka viņš spēs ienest jaunu dzīvību komandā un palīdzēt sasniegt ambiciozos mērķus. Viņa atgriešanās Francijas futbola skatuvē ir liels notikums, un fani cer uz veiksmīgu sezonu, kas balstīta uz jauniem panākumiem un uzvarām.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas