
Raidījums "Izgaršo Latviju" turpina mūsdienu Latvijas garšas meklējumus
Raidījuma "Izgaršo Latviju" simtgades svinības
Pavasarī TV3 ēterā tika atzīmēta ievērojama pagrieziena punkts – raidījuma “Izgaršo Latviju” simtā sērija. Šis raidījums ir ieguvis plašu skatītāju atzinību, sniedzot iespēju iepazīt dažādas Latvijas garšas un iepazīstinot ar vietējiem ražotājiem un viņu piedāvāto produktu daudzveidību. Taču tas neapstāsies pie sasniegtā – raidījums turpina attīstīties un iepazīstināt ar jauniem un aizraujošiem garšu piedzīvojumiem.Jauni garšu meklējumi
Neskatoties uz to, ka simts sērijas ir uzskatāms par ievērojamu skaitli, raidījuma veidotāji ir apņēmušies atklāt vēl neredzētas garšas kombinācijas un jaunas idejas. No 6. oktobra piecu pazīstamu “Rimi” gardēžu – Normunda Baranovska, Mārtiņa Sirma, Mārca Mitrēvica, Lienes Zemītes un Ilzes Auzeres – vadībā tiks meklētas unikālas Latvijā ražotu produktu kombinācijas, kas iepriecinās garšas kārējus un atklās ko jaunu pat tiem, kuri uzskata sevi par pieredzējušiem ēdājiem.Vietējie produkti un inovācijas
Raidījums “Izgaršo Latviju” ir ne tikai par garšām, bet arī par vietējo produktu atbalstīšanu un popularizēšanu. Latvijā ir bagātīgas tradīcijas saistībā ar pārtiku, un raidījuma varoņi cenšas iepazīstināt ar inovatīvām pieejām, kā no tradicionāliem produktiem radīt jaunus un neparastus ēdienus. Līdz ar to tiek veicināta gan mūsu kultūras saglabāšana, gan arī jaunu garšu atklāšana.Tikšanās ar skatītājiem
Raidījuma dalībnieki aicina skatītājus ne tikai vērot, bet arī iesaistīties garšu meklējumos, daloties ar savām idejām un receptēm. “Izgaršo Latviju” atkal aicina ikvienu interesentu ziņot par saviem iecienītākajiem vietējiem produktiem un to lietošanas veidiem, tādējādi veidojot dinamisku un kopīgu kommunikāciju, kas var iedvesmot jaunas garša apvienošanas iespējams. Turpinot šos garšas meklējumus, raidījums “Izgaršo Latviju” sola piedāvāt skatītājiem ne tikai izklaidi, bet arī apgūt jaunas kulinārijas prasmes un dušas garšu pasaulē, kas virmo tepat, Latvijā.
Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit