Raidījums "No ziedojuma līdz smaidam: Eņģeļi pār Latviju stāsti " parādīs, cik svarīgs ir katrs ziedojumsEņģeļi pār Latviju
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 14. oktobris 12:09
  • TV3
  • 6

Raidījums "No ziedojuma līdz smaidam: Eņģeļi pār Latviju stāsti " parādīs, cik svarīgs ir katrs ziedojums

Raidījuma atgriešanās un jaunā sezona

Raidījums “No ziedojuma līdz smaidam: Eņģeļi pār Latviju stāsti” ir atgriezies ar jauno otro sezonu, kurā vadītāja Kristīne Garklāva turpinās iepriecināt skatītājus ar iedvesmojošiem stāstiem par akcijas “Eņģeļi pār Latviju” dalībniekiem. Šī ir lieliska iespēja uzzināt, kā ziedojumi ir mainījuši daudzu bērnu dzīves Latvijā.

Par ziedojumu nozīmi

Raidījums koncentrējas uz katra ziedojuma svarīgumu, izvēršot stāstus par to, kā katrs bērniem atvēlētais eiro spēj izraisīt patiesi nozīmīgas pārmaiņas. Kristīnes Garklāvas stāsti parādīs, ka pat šķietami mazi ziedojumi var radīt lielas ietekmes uz bērnu veselību, izglītību un kopējo labklājību.

Raidījuma grafiks

Jaunā sezona oficiāli uzsāk savus raidījumus no 19. oktobra un būs skatāma katru sestdienu plkst. 19.45 TV3. Skatītāji ir aicināti pievienoties šim emocionālajam ceļojumam, kas atklās ziedojumu patieso vērtību un to, cik lielu ietekmi tie var radīt dažādu ģimeņu dzīvēs visā Latvijā.

Pēdējais aicinājums ziedot

Raidījuma veidotāji aicina visus interesentus un iespējamos ziedotājus piedalīties šajā labdarības projektā. Tā ir lieliska iespēja palīdzēt un redzēt, kā jūsu sniegtais atbalsts var iedvesmot, radīt cerību un, visbeidzot, izraisīt smaidu uz bērnu sejām. Nepalaidiet garām šo iespēju – katrs ziedojums ir nozīmīgs!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas