• 2024. gada 18. jūlijs 08:13
  • Delfi
  • 7

Rallija svētki var sākties: Rīgā svinīgi atklāj WRC posmu, Biķerniekos notiks nebijis ātrumposms

Rallija svētki Rīgā

Ceturtdien, 18. jūlijā, Rīgas centrā tiks svinīgi atklāts pasaules rallija čempionāta (WRC) astotais posms. Šis ir liels notikums autosporta cienītājiem Latvijā, jo rallija sacīkstes uz Latvijas ceļiem atvedīs pasaules klases braucējus un komandas.

Biķernieku ātrumposms

Savukārt Biķernieku trasē netālu no Rīgas notiks nebijis ātrumposms, kas pievienosies tradicionālajiem rallija posmiem. Šis posms būs izaicinājums gan braucējiem, gan skatītājiem, jo Biķernieku trasē var redzēt ātrus un adrenalīnu pilnus braucienus.

Latvijas prezente WRC sacīkstēs

Latvijas autosporta entuziastu un faniem šis ir lielisks laiks, lai redzētu savus mīļākos rallija braucējus sacīkstēs. Latvijas valstsvīru braucēju piedalīties WRC posmā ir liels pagodinājums, un viņi noteikti rādīs savas prasmes un talantus sacensību laikā. Šie rallija svētki ir liels notikums ne tikai Latvijas autosporta kopienai, bet arī visiem, kas mīl adrenalīnu un ātrumu. Novērojot šos sacīkstes, varēsiet justies kā daļa no pasaules rallija čempionāta un baudīt šo aizraujošo sporta veidu kopā ar citiem entuziastiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas