"Rāmi Riti" aicina uz savu pirmo jubilejas koncertuMūzika
Foto un virsraksts: NRA
  • vakar 22:30
  • NRA
  • 4

"Rāmi Riti" aicina uz savu pirmo jubilejas koncertu

Desmit gadi mūzikas ceļojumā

Etnomūzikas grupa “Rāmi Riti” šogad atzīmē savu desmit gadu jubileju, kas ir ievērojams sasniegums ikvienam mūziķim un kolektīvam. Šis periods ir bijis bagāts ar radošiem izaicinājumiem, jauniem skaņdarbiem un neaizmirstamiem koncertiem, kas ļāvuši grupai izaugt un attīstīties.

Koncerti “Saules zīmē”

Jubilejas svinības notiks trīs koncertos, kuri titulu saņēmuši "Saules zīmē". Klausītāji gaida muzikāli košus un sirsnīgus priekšnesumus, kas solās būt neaizmirstami. Grupa aicina visus, kas novērtē etnomūziku un unikālu skanējumu, pievienoties viņiem šajos svētkos.

Pirmais koncerts Rīgā

Pirmā jubilejas koncerta norises vieta būs mūzikas un drāmas telpa “OratoriO” Rīgā, un tas notiks jau šo sestdien, 19. oktobrī. Šis pasākums būs lieliska iespēja klausītājiem piedzīvot grupas izcilību klātienē, apvienojot dažādas kultūras un emocijas mūzikā.

Koncerti Tukumā un Siguldā

Pēc Rīgas koncerta, “Rāmi Riti” plāno uzstāties arī Tukumā un Siguldā. Katrs no šiem koncertiem piedāvās unikālu pieredzi, ļaujot klausītājiem iegrimties grupas radītajā atmosfērā. Šie pasākumi būs ne tikai muzikāli, bet arī emocionāli pārdzīvojumi, kur katrs varēs apjaust mūzikas maģiju.

Aicinājums apmeklēt koncertus

Grupa “Rāmi Riti” aicina visus interesentus apmeklēt jubilejas koncertus, kas svinēs desmit gadu radošo ceļu. Neizlaidiet iespēju piedzīvot neparastu muzikālo pieredzi un svinēt kopā ar grupu šo nozīmīgo brīdi. Meklējiet informāciju par biļetēm un koncerta sīkumiem, lai nodrošinātu labākās vietas šajā īpašajā pasākumā!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas