Rašmane: "Bēdīga noteikti neesmu, darbs ir izdarīts"

Agate Rašmane: Neapmierinātības nav

Latvijas šāvēja Agate Rašmane pēc savām sacensībām 10m šaušanā ar pistoli izcīnīja 23. vietu, sakrājot 570 punktus. Apspriežot rezultātu, Rašmane atzina, ka bēdīga noteikti neesot, jo darbs ir izdarīts un pieredze gūta.

Treniņi un sagatavošanās

Pirms sacensībām Agate un viņas ilggadējais treneris Vilnis Celmiņš bija intensīvi strādājuši, lai sagatavotos šim izaicinājumam. Treneris uzsvēra, ka galvenais ir uzturēt pozitīvu attieksmi un mācīties no katras pieredzes, neatkarīgi no rezultāta. Rašmane piekrita, ka katrs starts sniedz jaunas atziņas un uzlabošanās iespējas.

Grūtie apstākļi šautuvē

Sacensību norises laikā Agate un citi sportisti saskārās ar grūtiem apstākļiem, jo šautuvē valdīja karstums. Šie faktori noteikti ietekmēja veiktspēju, taču Rašmane izcēla, ka visiem sportistiem bija jāsaskaras ar līdzīgiem apstākļiem, un šajā ziņā viņa neuzskata sev par nelabvēlīgu situāciju.

Nākamie mērķi un plāni

Rašmane skaidri norādīja, ka turpinās strādāt un gatavoties nākamajiem startiem. Viņas apņemšanās pilnveidoties un neapstāties pie sasniegtā ir iedvesmojoša ne tikai viņai, bet arī citiem sportistiem Latvijā. Arī treneris Celmiņš uzsvēra, ka apmācību process ir nepārtraukts, un viņš ir pārliecināts, ka nākamajās sacensībās varēs uzrādīt labākus rezultātus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas