Rastorgujevs: ''Tas, kas rakstīts pasē, neliecina par to, kā jūties. Visu salīdzinu pret sevi''

Rastorgujevs par personīgo izaugsmi

Latvijas Televīzijas raidījumā "Sporta Studija" viesojās Latvijas vadošais biatlonists Andrejs Rastorgujevs, kurš dalījās savās domās par personīgo izaugsmi un sevis salīdzināšanu ar citiem sportistiem. Biatlonists uzsvēra, ka tas, kas rakstīts viņa pasē, neliecina par viņa patieso sajūtu un iekšējo stāvokli.

Sevis salīdzināšana ar citiem

Andrejā šī pieeja šķiet būtiska, jo viņš uzskata, ka sportā ir svarīgi koncentrēties uz sevi un savu attīstību, nevis pastāvīgi vērtēt sevi pret citiem. "Es visu salīdzinu pret sevi," viņš teica. Biatlonista uzskati liecina par viņa vēlmi tiekties uz pilnību un nepārtraukti uzlabot savas prasmes, kas jo īpaši ir svarīgi konkurences pilnā sporta jomā.

Motivācija un izaicinājumi

Rastorgujevs arī minēja, ka ikviens sportists saskaras ar saviem izaicinājumiem un motivācijas trūkumu. Tomēr viņš uzsvēra, ka ir svarīgi atrast veidu, kā iedvesmot sevi. “Cik labi esmu trenējies, cik labi jūtos – tas ir svarīgākais,” komentēja biatlonists. Viņš aicināja jaunākus sportistus nebaidīties no personiskajiem izaicinājumiem un uzdrīkstēties būt labākajiem.

Gaisma nākotnei

Arī runājot par nākotni, Rastorgujevs izteica optimismu un apņēmību turpināt attīstīt savu karjeru. “Es turpināšu cīnīties un meklēt jaunas iespējas,” sacīja biatlonists. Šī apņemšanās liecina par viņa vēlmi ne tikai uzlabot savus rezultātus, bet arī iedvesmot citus sportistus un rādīt, ka katrs var sasniegt savus mērķus, ja vien ir pietiekami apņēmīgs un gatavs strādāt.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas