"Real Madrid" beidzot uzvar ASV, Levandovskim divi vārti pret Milānu

Real Madrid triumfs Šārlotā

Pagājušajā naktī "Real Madrid" beidzot guva pārliecinošu uzvaru ASV, apspēlējot Londonas "Chelsea" ar 2:1. Šī uzvara ir nozīmīgs solis spāņu komandai, kas cīnījās par cieņu un noskaņojumu pirms jaunās sezonas. "Real Madrid" vēlējās parādīt savas spējas un atgūt ticību faniem pēc dažiem sarežģītiem sezonas brīžiem.

Levandovska izcilība pret Milānu

Vienlaikus izcilst arī Roberts Levandovskis, kurš izcēlās ar diviem vārtiem "Barcelona" spēlē pret "Milan". Šī spēle norisinājās paralēli "Real Madrid" mačam, un tā beidzās ar neizšķirtu 2:2, bet galu galā milānieši izcīnīja uzvaru 4:3 pēcpendelēm. Levandovska sniegums uzreiz pārliecināja visus klātesošos, ka viņš ir gatavs jauniem izaicinājumiem sezonā.

Pēdējās pārbaudes spēles ASV tūrē

Visiem četriem komandām šī bija pēdējā iespēja sevi pārbaudīt pirms gaidāmās sezonas. Katrs no klubiem centās gūt maksimālus rezultātus un labot savas taktiskās kļūdas. "Real Madrid" un "Barcelona" bija nokļuvušas ASV tūres izskaņā ar apņēmību pierādīt savas spējas pret spēcīgajiem Anglijas klubiem.

Kopsvilkums

Kopumā šis pasākums Šārlotā kalpoja kā lielisks sagatavošanās posms komandām, kas pirms jaunās sezonas vēlas nostiprināt savu statusu. "Real Madrid" un "Barcelona" ir pilnībā gatavas uzņemt jauno izaicinājumu, bet "Chelsea" un "Milan" noteikti izmantos šos mačus kā pamatu turpmākām gaitām. Skatītāji var gaidīt aizraujošu sezonu, kurā šie klubi turpinās cīnīties par godalgām visaugstākajā līmenī.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas