• 2024. gada 25. jūlijs 08:28
  • VS
  • 38

«‎Reitingu grāvējs»‎: seriāls stāstīs par bohēmas dzīves aizkulisēm

Jauns komēdijseriāls «Reitingu grāvējs»

Pirms dažām dienām tika uzsākta filmēšana jaunam pašmāju komēdijseriālam "Reitingu grāvējs", kas iepriecina skatītājus ar solījumu iedziļināties galvenokārt bohēmas dzīves aizkulisēs. Seriāla sižets apskatīs jauna producenta centienus gūt panākumus sarežģītajā un brīžiem pat absurdajā televīzijas aizkulišu pasaulē.

Absurdās, bet patiesās situācijas

Vadims Zaikovskis, seriāla producents, uzsver, ka, lai arī daudzas situācijas var izskatīties absurdu, tās tomēr ir tuvas realitātei. "Katrā epizodē notiek tik absurdas situācijas, kurām cilvēks ārpus mūsu industrijas nebūs spējīgs noticēt," viņš skaidro. Mērķis ir parādīt kino aizkulisēm tuvu realitāti, neraugoties uz to, ka daudzas lietas var šķist aplamas.

Aktieru sastāvs un varoņi

Seriāla galvenais varonis ir nepieredzējis televīzijas producents, kuram tiek piedāvāts uzņemt jaunu seriālu ar mērķi pacelt televīzijas reitingus. Viņš sapulcē ap sevi neparastu komandu, lai dotos šajā šķietami neprātīgajā avantūrā. Galvenajās lomās piedalīsies Toms Veličko, Dārta Stepanova, Ilze Pukinska, Lauris Dzelzītis, Ritvars Gailums, Jurijs Djakonovs un citi. Seriālā būs arī epizodiskās lomas ar citu pašmāju zvaigžņu piedalīšanos.

Seriāla debija un iepriekšējie darbi

Otrā jaunā seriāla "Reitingu grāvējs" producents ir Vadims Zaikovskis, kurš kopā ar režisoru Ruslanu Fradkinu ir veidojis pagājušā gada populu režiju "Tējas laiks". Jaunais projekts pie skatītājiem nonāks 2024. gada izskaņā Go3 televīzijā, un, spriežot pēc jau esošiem darbiem, sagaidāms, ka tas piedāvās interesantu un aizraujošu skatījumu uz televīzijas pasauli.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz VS portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas