RFS biļešu ienākumi: jau 24h laikā gandrīz divreiz lielāki nekā visās atlases spēlēs kopā

RFS biļešu ienākumi pārsteidz ar straujo pieaugumu

Latvijas futbola klubs Rīgas Futbola skola (RFS) pirms nedēļas uzsāka abonementu tirdzniecību UEFA Eiropas līgas pamatturnīra mājas spēlēm. Šī iniciatīva ir izraisījusi ievērojamu interesi starp futbola faniem un līdzjutējiem, kas nu jau ir ietekmējusi kluba biļešu ienākumus.

100 tūkstoši eiro - pirmajā diennaktī

Portāls Sportacentrs.com ziņo, ka jau pirmajā dienā RFS biļešu tirdzniecības ienākumi sasniedza ekskluzīvu summu - aptuveni 120 tūkstošus eiro. Šis rezultāts ir gandrīz divreiz lielāks nekā visi ienākumi, kuri tika gūti no biļetēm visās kluba atlases spēlēs kopā. Šāda izaugsme ir iemesls priecāties ne tikai kluba vadībai, bet arī līdzjutējiem, kuri iegādājas abonementus un dod iespēju komandai ienest papildu līdzekļus.

Abonementu pieprasījums pieaug

Nedēļas laikā RFS ir pārdoti apmēram 1000 abonementi, kas liecina par lielo interesi par komandas cienījamām uzvarām pamatturnīra gaitā. Līdzjutēji izrāda vēlmi atbalstīt savu komandu, un tas neapšaubāmi stimulē klubu paplašināt attiecības ar saviem faniem un veicināt pozitīvu atmosfēru stadionā.

Nākotnes perspektīvas

RFS vadība un futbolisti ir apņēmīgi strādāt, lai turpinātu šādu panākumu ceļu. Ar šāda veida finansiālu atbalstu komanda varēs ieguldīt savos mērķos, tostarp uzlabot infrastruktūru un piesaistīt jaunus talantus, kas varētu palīdzēt sasniegt labākus rezultātus starptautiskajā līmenī. Fani ir aicināti nepalaist garām iespēju atbalstīt RFS un piedalīties šajā aizraujošajā ceļojumā uz Eiropas futbola olimpu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas