RFS pēdējā virslīgas spēlē pirms izlašu pauzes uzvar Daugavpilī, pietuvojas čempionu titulam
Sports
Foto un virsraksts: LSM
  • vakar 17:53
  • LSM
  • 3

RFS pēdējā virslīgas spēlē pirms izlašu pauzes uzvar Daugavpilī, pietuvojas čempionu titulam

RFS dominē Daugavpilī

Latvijas futbola virslīgas 32. kārtas spēlē svētdien, Rīgas futbola skola (RFS) parādīja izcilu sniegumu, uzvarot Daugavpili ar rezultātu 3:0. Šī uzvara ne tikai nostiprina RFS pozīcijas turnīra līderu rindās, bet arī vēl vairāk pietuvina komandu čempionu titulam.

Vārtu guvēji noteic spēles likteni

Spēles iznākumu būtiski ietekmēja spēlētāju Jāņa Ikaunieka un Mikadze Nagasava sniegums. Ikaunieks izcēlās ar diviem vārtiem, demonstrējot izcilu meistarību un spēles izjūtu, kamēr Nagasava pievienoja vēl vienus vārtus, apliecinot, ka RFS uzbrukuma līnija ir spēcīga un daudzsološana.

Ceļš uz čempiona titulu

RFS šī uzvara ir vēl viens solis ceļā uz vēlamo čempiona titulu. Komanda izskatās gatava cīņai un apņēmīgi turpina spēlēt augstā līmenī, kas, bez šaubām, liek pretiniekiem būt uzmanīgiem. Ar šo panākumu RFS nostiprināja savas pozīcijas, un līdz sezonas beigām palikušas tikai dažas spēles.

Noskatīsimies uz nākotni

Aizvadītā spēle pirms izlases pauzes ir sevišķi nozīmīga. RFS fani ar nepacietību gaida nākamās cīņas, jo komanda ir tuvu vēlamajam titula sasniegumam. Vai viņiem izdosies pabeigt sezonu kā čempioni? Laiks rādīs, bet šobrīd RFS ir piepildījusi gaidas un radījusi cerības uz rītdienas uzvarām.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas