• 2024. gada 26. jūlijs 09:42
  • LSM
  • 6

Rībēs un rūks visās malās! Koncertu dzīve šajā nedēļas nogalē bez atelpas

Koncertu vasara turpinās

Vasaras mūzikas festivālu sezona Latvijā ir nonākusi straujiem soļiem, un šī nedēļas nogale sola būt nevienaldzīga visiem mūzikas mīļotājiem! "Positivus", "Straume" un "Laba daba" jau ir noslēgušies, atstājot aiz sevis neaizmirstamu skaņu un pieredzi. Tomēr gaidāmajiem pasākumiem, piemēram, "Summer Sound", "Fāze" un "TasTe", ir vēl jāturas pēc līdzīgas intensitātes.

Šīs nedēļas nogales koncertu plāns

Šajā nedēļas nogalē koncertu dzīvē paredzēta diezgan liela rosība. Kaut arī daži lielie festivāli ir jau aiz muguras, norises dažādās Latvijas vietās iepriecinās ikvienu mūzikas fanātu. "Summer Sound" ieradīsies Jūrmalā, savukārt "Fāze" un "TasTe" piedāvās unikālas mūzikas pieredzes Rīgā un citās pilsētās. Vai šajā nedēļas nogalē atelpa? Ko nu?! Rībēs un rūks visās malās!

Kas ir gaidāms pasākumos?

Festivāla "Summer Sound" izpildītāju saraksts ir pārsteidzošs, un apmeklētāji var gaidīt plašu muzikālo žanru klāstu, sākot no elektroniskās mūzikas līdz popmūzikai. "Fāze" un "TasTe" piesaistīs vietējos talantus un zināmākus māksliniekus, kas turpinās vairot ballīti, kas solās būt neaizmirstama.

Norises visās malās

Katrs pasākums sniegs iespēju baudīt dzīvā mūzika atmosfēru un satikt līdzīgi domājošus cilvēkus. Rīgas ielās būs dzirdamas dzīvīgas ritmi, un festivāla gaisotne piepildīs pilsētu. Aicinām visus mūzikas cienītājus piedalīties un gūt prieku no koncertu dzīves šajā nedēļas nogalē!

Nekādas atelpas mūzikā

Kā redzams, šajā nedēļas nogalē koncertu dzīvē nav paredzētas atelpas. Ar tādām mūzikas svētkām visapkārt ir skaidrs, ka Latvija joprojām ir dzīvīga ar radošumu un mūziku. Tātad, sagatavojiet savus plānus un dodieties izbaudīt šo brīnišķīgo mūzikas pieredzi! Rībēs un rūks visās malās!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas