• 2024. gada 31. jūlijs 14:51
  • Delfi
  • 9

"Rietumu Banka" piešķir 8 miljonus eiro nekustamā īpašuma projektam Portugālē

Rietumu Banka finansē nekustamā īpašuma projektu Portugālē

Rietumu Banka, viens no vadošajiem finanšu iestādēm Latvijā, ir piešķīrusi 8 miljonus eiro nekustamā īpašuma attīstības projekta īstenošanai Portugālē. Šī investīcija tiek uzskatīta par nozīmīgu soli, lai veicinātu Latvijas uzņēmumu grupas izaugsmi starptautiskā tirgū un stiprinātu sadarbību ar portugāļu tirgu.

Atbalsts uzņēmumu grupai

Šī kredīta mērķis ir ne tikai atbalstīt konkrēto nekustamā īpašuma projektu, bet arī sniegt papildu līdzekļus apgrozāmā kapitāla palielināšanai. Rietumu Banka uzsver, ka šādas investīcijas ir nepieciešamas, lai nodrošinātu uzņēmumu konkurētspēju un elastību strauji mainīgajā tirgū.

Portugāle kā investīciju galamērķis

Portugāle pēdējos gados ir kļuvusi par pievilcīgu galamērķi investīcijām nekustamajā īpašumā, pateicoties stabilajai ekonomikai, augošajam tūrisma sektoram un draudzīgajai investīciju videi. Latvijas uzņēmumu grupa cer, ka šis projekts ne tikai palielinās viņu klātbūtni ārvalstīs, bet arī sniegs ilgtermiņa peļņas iespējas.

Banka norāda uz izaugsmes iespējām

Rietumu Banka norāda, ka šī ir lieliska iespēja ne tikai Latvijas uzņēmējiem, bet arī potenciālajiem investoriem, kas meklē jaunas iespējas ārvalstu tirgos. Izaugsmes iespējas nekustamā īpašuma sektorā Portugālē ir plašas, un bankas atbalsts ir svarīgs solis šī potenciāla īstenošanai.

Kopumā par Rietumu Banku

Rietumu Banka ir pazīstama ar savu spēju sniegt izdevīgus un pielāgotus finansēšanas risinājumus saviem klientiem. Šī jaunā investīcija vēlreiz apliecina bankas apņemšanos atbalstīt Latvijas uzņēmumu attīstību un paplašināšanos starptautiskajos tirgos. Banka turpinās strādāt pie jauniem projektiem un investīcijām, lai stiprinātu Latvijas ekonomiku un veicinātu uzzināšanu par Latvijas uzņēmumiem pasaulē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas