• 2024. gada 24. jūlijs 16:10
  • Delfi
  • 19

Rīgā ieradīsies "Twitter" dibinātājs Džeks Dorsijs

Rīgas Bitcoin nedēļas gaidas

Rīgaatkal kļūst par inovāciju un tehnoloģiju centru, jo augustā notiks ikgadējā "Rīgas Bitcoin nedēļa". Šis pasākums vienmēr piesaista uzmanību ne tikai vietējiem entuziastiem, bet arī starptautiskām personībām, un šogad tas būs īpaši interesants. Pazīstamais "Twitter" dibinātājs Džeks Dorsijs apstiprinājis savu piedalīšanos šajā pasākumā.

Džeka Dorsija ietekme uz tehnoloģiju nozari

Džeks Dorsijs ir pazīstams ne tikai kā "Twitter" dibinātājs, bet arī kā aktīvs kriptovalūtu entuziasts. Viņa viedokļi un lēmumi bieži ietekmē tehnoloģiju un finanšu nozares tendences. Viņa dalība "Rīgas Bitcoin nedēļā" solās sniegt jaunas perspektīvas un iedvesmu tās dalībniekiem.

Pasākuma norises laiks un vieta

"Rīgas Bitcoin nedēļa" norisināsies augustā, lai pievērstu uzmanību kriptovalūtām un blokķēdes tehnoloģijām. Pasākumā plānots ne tikai Džeka Dorsija uzstāšanās, bet arī daudzas citas paneļdiskusijas, semināri un darbnīcas, kas veltītas aktuālajiem jautājumiem digitālajā ekonomikā.

Iespējas dalībniekiem

Šis ir lielisks brīdis visiem, kas interesējas par kriptovalūtām un tehnoloģijām, lai iegūtu nozares eksperta viedokli un izmantotu šo iespēju, lai paplašinātu savu zināšanu apjomu. Dalībnieki var gaidīt ne tikai Džeka Dorsija iedvesmojošas runas, bet arī plašu tīkla veidošanas iespēju klāstu.

Noslēgumā

"Rīgas Bitcoin nedēļa" ir nozīmīgs pasākums, kas pulcē pasaule labākos prātus un inovatorus. Džeka Dorsija klātbūtne būs nozīmīgs papildinājums šai pasākumam, un paredzams, ka tas piesaistīs vēl plašāku auditoriju. Nāciet un piedalieties, lai iegūtu jaunas idejas un iedvesmu no šīs dinamiskās nozares!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas