Rīgas Kultūru vidusskolā tiks rīkots ikgadējais galda hokeja turnīrs "Sarauj 2024"Citi sporta veidi — Galda hokejs
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Rīgas Kultūru vidusskolā tiks rīkots ikgadējais galda hokeja turnīrs "Sarauj 2024"

Rīgas Kultūru vidusskolā notiks galda hokeja svētki

2024. gada 12. oktobrī Rīgas Kultūru vidusskolā, kas atrodas Ganību dambī 7, ik gadu notiks gaidītais galda hokeja turnīrs “Sarauj 2024”. Pasākums ir kļuvis par tradīciju, pulcējot sporta entuziastus un piedāvājot iespēju jaunajiem spēlētājiem iepazīt galda hokeju kā aizraujošu sporta veidu.

Pasākuma norises laiks un vieta

Turnīra aktivitātes sāksies plkst. 10:00 un ilgs līdz 18:00. Visas dienas garumā pusaudži un bērni varēs piedalīties sacensībās, kur azarts un izklaide ir garantēti. Ieeja pasākumā ir bez maksas, tādējādi ikvienam ir iespēja pievienoties šim sportiskajam notikumam.

Balvas dalībniekiem un atbalsts no sponsoriem

Papildus patīkamajām sacensībām visiem dalībniekiem būs pieejamas arī pasākuma sponsoru sarūpētās balvas. Katrai iepriekš pieteikušajai komandai ir iespēja saņemt pārsteigumus, kas palielinās sacensību motivāciju un rosīs komandu garu.

Izsistam clichés - piedalies un izbaudi!

Ikvienam, kurš vēlas piedzīvot fantastiskas emocijas, ir aicināts piedalīties un dalīties savā azartā ar citiem. “Sarauj 2024” ir lieliska iespēja satikt draugus, iepazīt jaunus cilvēkus un izkopt savas prasmes galda hokejā. Rīga aicina visus sporta mīļus pieslēgties šim jautrajām sacensībām un radīt neaizmirstamas atmiņas!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas