• 2024. gada 13. septembris 19:44
  • NRA
  • 8

Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs slēdz trīs telpas; muzeja apmeklētājus šis lēmums neietekmēs

Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs slēdz trīs telpas

Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs (RVKM) paziņojusi par lēmumu slēgt trīs telpas, kas atrodas Palasta ielas 2 otrajā un trešajā stāvā. Šis lēmums pieņemts pēc tehniskās izpētes rezultātiem, kas norādījuši uz nepieciešamību veikt neatliekamus remontdarbus, lai nodrošinātu telpu drošību un atbilstību normatīvo aktu prasībām.

Remontdarbu nepieciešamība

Kultūras ministrija un muzejs uzsver, ka šie pasākumi ir vitāli nepieciešami, lai saglabātu muzeja infrastruktūras stāvokli un nodrošinātu turpmāku darbību. Remontdarbi plānoti uz laiku, līdz tiks pabeigta neatliekamo darbs. RVKM ir apņēmies organizēt visus nepieciešamos resursus, lai tie tiktu veikti pēc iespējas ātrāk.

Apmeklētājus lēmums neietekmēs

Svarīgi atzīmēt, ka muzeja apmeklētājiem šis lēmums neietekmēs viņu iespējas apmeklēt izstādes un citus piedāvātos pakalpojumus. RVKM nodrošinās, ka aktīvās izstādes paliks atvērtas, kā arī turpinās nodrošināt citus pakalpojumus, kas saistīti ar muzeja darbību. Apmeklētājus aicina izbaudīt mākslas un kultūras piedāvājumu muzejā, neskatoties uz slēgtajām telpām.

Vēršanās pie sabiedrības

Muzejs arī aicina sabiedrību aktīvi piedalīties telpu uzlabošanas procesā, sniedzot atsauksmes un ieteikumus par to, kā pārveidot un uzlabot muzeja piedāvājumu un telpu izmantošanu nākotnē. RVKM apņemas turpināt strādāt pie savas attīstības, balstoties uz apmeklētāju vēlmēm un vajadzībām.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas