Rīgas "Zeļļi" izlaiž agru +15 un negaidīti zaudē arī VīmsiBasketbols — Latvijas-Igaunijas līga
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Rīgas "Zeļļi" izlaiž agru +15 un negaidīti zaudē arī Vīmsi

Divi zaudējumi trīs dienu laikā

Latvijas basketbola vicečempioni Rīgas "Zeļļi" šonedēļ piedzīvojuši divus zaudējumus Igaunijā. Pirmo reizi viņi zaudēja piektdien, kad Tartu komanda svinēja uzvaru ar rezultātu 77:71. Tas bija satriecošs sākums nedēļas nogalei, kurā "Zeļļiem" bija cerības uz labāku sniegumu nākamajā spēlē.

Zaudējums pret "Viimsi"

Svētdien Rīgas "Zeļļi" turpināja savu sniegumu ar otro spēli, un diemžēl arī šoreiz rezultāts nebija iepriecinošs. Spēlē pret "Viimsi" komandu, kas iepriekš bija izcīnījusi savu pirmo uzvaru, Rīgas komanda zaudēja ar 66:70. Šis zaudējums radījis bažas par "Zeļu" sniegumu un komandas vitalitāti šajā sezonā.

Jāuzlabo sniegums

Abas šīs spēles liecina par to, ka Rīgas "Zeļļiem" noteikti jāveic nopietnas pārdomas par savu spēles stratēģiju un komandas saliedētību. Neskatoties uz to, ka "Zeļļiem" ir talantīgas spēlētāju, pēdējo spēļu rezultāti norāda uz nepieciešamību uzlabot sadarbību un komandas garu, lai gatavotos nākamajiem izaicinājumiem.

Secinājums

Pagaidām "Zeļļiem" ir svarīgs laiks, lai pārdomātu savas kļūdas un plānotu, kā virzīties uz priekšu. Nākamo spēļu iznākumi var ietekmēt komandas pozīcijas gan Igaunijas čempionātā, gan Latvijas basketbola līgā. Fans un analītiķi ar nepacietību gaida "Zeļu" atgriešanos formā un lielākus panākumus turpmākajās spēlēs.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas