Rīgas zoodārzs svin 112. dzimšanas dienu ar tradicionālajām "Dzīvnieku dienām"Pasākumi
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 8. oktobris 11:36
  • TV3
  • 12

Rīgas zoodārzs svin 112. dzimšanas dienu ar tradicionālajām "Dzīvnieku dienām"

Rīgas zoodārzs svin 112. dzimšanas dienu

Šogad Rīgas Nacionālais zooloģiskais dārzs svin savu 112. jubileju, un par godu šim nozīmīgajam notikumam tiks rīkotas tradicionālās “Dzīvnieku dienas”. Šīs dienas ir iemīļotas ne tikai zooloģiskā dārza apmeklētāju, bet arī vietējo iedzīvotāju vidū, kuri vēlas piedalīties svinībās, kas veltītas dzīvnieku pasaulei.

Atlaides apmeklētājiem ar dzīvnieku nosaukumiem

Lai padarītu svinības vēl īpašākas, Rīgas zoodārzs šogad piedāvā gan 50% atlaidi ieejas biļetei, gan bezmaksas ieeju tiem apmeklētājiem, kuru vārdā vai uzvārdā ir atrodams kādas dzīvās radības nosaukums. Šāds mēģinājums ieinteresēt cilvēkus apmeklēt zoodārzu ir izdevīgs gan apmeklētājiem, gan pašam zooloģiskajam dārzam.

Bezmaksas ieeja īpaša nosaukuma īpašniekiem

Ne tikai atlaides, bet arī bezmaksas ieeja gaida tos apmeklētājus, kuriem dzīvnieka nosaukums ir gan vārdā, gan uzvārdā. Šiem apmeklētājiem 12. un 13. oktobrī tiks piedāvāta iespēja apmeklēt Rīgas zoodārzu un tā filiāli “Cīruļi” bez maksas, piedaloties svinīgajās aktivitātēs.

Esošās svešvalodu prasības

Ja dzīvnieka nosaukums atrodams kādā svešvalodā, apmeklētājiem būs jāuzrāda vārdnīcas šķirklis vai cits ticams avots, lai pierādītu savu tiesību uz atlaidi vai bezmaksas ieeju. Šī prasība palīdzēs saglabāt svinību kārtību un ļaut apmeklētājiem izbaudīt Rīgas zoodārza piedāvātos pakalpojumus. Rīgas zoodārza svinības sola būt interesantas un izglītojošas visiem, kas vēlas iepazīties ar dzīvnieku valsti tuvāk un izbaudīt kopā būšanas prieku. Visi laipni aicināti apmeklēt “Dzīvnieku dienas” un izbaudīt svētkus!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas