Rihards Bukarts iedzīvojies nopietnā savainojumāHokejs
Foto un virsraksts: Delfi

Rihards Bukarts iedzīvojies nopietnā savainojumā

Rihards Bukarts piedzīvo nopietnu savainojumu

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Rihards Bukarts ir piedzīvojis nopietnu savainojumu, kas var ietekmēt viņa turpmāko karjeru. Bukarts, kurš šobrīd spēlē Čehijas ekstralīgas klubā Vītkovices "Ridera", ir ieguvis traumu, kas ir radījusi bažas gan komandas ierindā, gan Latvijas hokeja līdzjutēju vidū.

Komandas reakcija

Portālam "Sportazinas.com" komandas menedžeris Patriks Rimels sniedza informāciju par situāciju, uzsverot, ka savainojums ir nopietns un nepieciešama papildu medicīniskā izmeklēšana. "Mēs esam ļoti noraizējušies par Rihardu. Viņš ir svarīga komandas daļa, un šāds notikums noteikti ietekmē mūs visus," pauda Rimels.

Uzbrucēja loma komandā

Rihards Bukarts ir bijis nozīmīgs spēlētājs Vītkovices "Ridera" sastāvā, piedaloties vadošajā lomu izpildē uz ledus. Viņa pieredze un spējas ir neatsveramas, un komanda cīnās, lai atrastu veidus, kā turpināt bez viņa klātbūtnes.

Nākotnes perspektīvas

Pašlaik nav skaidrs, cik ilgs būs Bukarta atgūšanās periods. Traumu rehabilitācijas process var būt ilgs un sarežģīts, un ikviens cer, ka uzbrucējs atgriezīsies pilnā spēkā. Līdz tam brīdim faniem un līdzjutējiem būs jāiztiek bez viņa talanta un spēka uz ledus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas