Rogaininga seriāla "Pilsētas leģendas" 5. posmā Mežgarciemā divās distancēs punkts šķir līderus

Rogaininga seriāls "Pilsētas leģendas" sasniedz Mežgarciemu

Šī gada 7. septembrī Mežgarciemā notika Baltijas valstīs lielākā rogaininga jeb komandu orientēšanās seriāla sacensības. Šis pasākums iezīmēja piektās sezonas priekšpēdējo posmu, kas tika nosaukts "Mežgarciema militārās pilsētiņas rogainings". Šīs sacensības pulcēja nedaudz vairāk kā pustūkstoti dalībnieku, kuri sacentās spraigās un aizraujošās cīņās.

Stipri konkurenti un karstums trasē

Sacensību diena izcēlās ar saulainiem un karstiem laikapstākļiem, kas deva papildu izaicinājumu dalībniekiem. Ilgi gaidītais pasākums ir kļuvis par tradīciju, un dalībnieki ne tikai sacentās savā starpā, bet arī baudīja pārsteidzošu Mežgarciema dabu. Šādas sacensības ne tikai prasa fizisko sagatavotību, bet arī strateģijas un komandas darba prasmes.

Punktu cīņas un līderu sadursmes

Spraigākās cīņas norisinājās divās garākajās distancēs, kur punkti atkal vienu pret otru šķīra līderus. Visi dalībnieki centās maksimāli izmantot savu orientēšanās pieredzi un fizisko sagatavotību, lai ieņemtu augstākās vietas. Spēlējot uz punkta niansēm, katrs dalībnieks demonstrēja apbrīnojamu komandas garu un sportisku izturību.

Nākamie posmi un noslēguma gaidas

Ar “Mežgarciema militārās pilsētiņas rogainings” notikumu, pirms sezonas noslēguma, dalībnieki var jau sākt gatavoties nākamajām sacensību gaitām. Ar gaidām par jaunām uzvarām un rekordu pārspēšanu, šis rogaininga seriāls turpina pulcēt orientieristus no visas Baltijas, radot lieliskus mirkļus un nostiprinot sporta tradīcijas reģionā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas