Rubīnam un Eglem izpaliek spēles zem atklātas debessHokejs — Leģionāri
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Rubīnam un Eglem izpaliek spēles zem atklātas debess

Pasākuma atcelšana Prāgā

No 5. līdz 8. decembrim Prāgā bija plānotas vairākas hokeja spēles zem atklātas debess. Šie pasākumi radīja lielas gaidas, jo laukumā devās arī Latvijas izlases hokejistu pārstāvētās komandas, kas solīja aizrautīgu un emocionālu spēļu gaisotni.

Sliktie biļešu pārdošanas rādītāji

Diemžēl organizatori ir paziņojuši, ka spēles tiek atcancelētas slikto biļešu pārdošanas rādītāju dēļ. Interese par šo pasākumu nav bijusi tik liela, cik tika cerēts, un tas noveda pie lēmuma par hokeja spēļu atcelšanu. Šāds lēmums ir vērsts ne tikai uz finansiāliem faktoriem, bet arī uz to, lai nodrošinātu kvalitāti un skatītāju pieredzi.

Sporta fanu vilšanās

Latvijas hokeja fani šajā ziņā ir vīlušies, jo bija liela cerība redzēt savus mīļākos sportistus uz ledus šajā unikālajā vidē. Šī pasākuma atcelšana nozīmē, ka daudziem faniem nāksies meklēt citus veidus, kā izpaust savu atbalstu Latvijas izlasei un sekot līdz hokeja norisēm.

Viedokļi no hokeja sabiedrības

Hokeja sabiedrībā šī ziņa raisījusi diskusijas par to, kā nākotnē varētu uzlabot biļešu tirdzniecību un pārvaldīt līdzīgus pasākumus. Ir skaidrs, ka šādas situācijas ir jānovērš, lai interesanti hokeja notikumi varētu norisināties atklātā dabā un pulcēt citādi vairāk entuziastu.

Nākotne hokeja pasākumiem ārā

Skatoties nākotnē, organizatoriem būs jāizstrādā jaunas stratēģijas, lai veicinātu biļešu tirdzniecību un piesaistītu plašāku skatītāju loku. Arī atgriezeniskā saite no faniem noteikti palīdzēs veidot labāku pieredzi nākamajiem pasākumiem, kas varētu notikt zem atklātas debess.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas