Rudens brīvdienas ir lielisks laiks, lai iepazītu Jūrmalu (+VIDEO)Interesanti fakti
Foto un virsraksts: VS
  • šodien 07:14
  • VS
  • 4

Rudens brīvdienas ir lielisks laiks, lai iepazītu Jūrmalu (+VIDEO)

Video skaties šeit

Rudens ekskursiju nedēļa Jūrmalā

Rudens brīvdienas ir lielisks laiks, lai iepazītu Jūrmalu! Līdz 27. oktobrim pilsēta piedāvā unikālu iespēju piedalīties rudens ekskursiju nedēļā, kuras laikā ikviens varēs atklāt Jūrmalas bagātības un piedalīties daudzveidīgās aktivitātēs, kas ir piemērotas gan pieaugušajiem, gan bērniem.

Unikālas nodarbības piedzīvojumu meklētājiem

Šajā nedēļā piedzīvojumu meklētāji varēs piedalīties Jaunsardzes rīkotos pasākumos, lai uzzinātu, kā rīkoties apmaldīšanās gadījumā vai kā pārnakšņot mežā. Šī ir lieliska iespēja gan jauniešiem, gan ģimenēm gūt neaizmirstamus piedzīvojumus un prasmes, kas var noderēt ārkārtas situācijās.

Iepazīšanās ar Jūrmalas uzņēmumiem

Rudens ekskursiju nedēļas laikā vairāki Jūrmalas uzņēmumi un pakalpojumu sniedzēji ver savas durvis, ļaujot apmeklētājiem pētniecisku aci ielūkoties dažādos procesos. Apmeklētāji varēs uzzināt par ūdens attīrīšanas iekārtu darbību, atkritumu šķirošanas un pārstrādes procesu, kā arī efektīvu energoresursu izmantošanu.

Vēstures dārgumu atklāšana

Pagātnes entuziasti varēs apmeklēt vienu no vissenākajiem Jūrmalas dievnamiem, lai atklātu tā bagāto vēsturi un saglabātos dārgumus. Šī ir unikāla iespēja izprast Jūrmalas kultūras mantojumu un vēsturisko nozīmīgumu.

Mākslas un radošās aktivitātes

Mākslas mīļotājiem šajā nedēļā būs iespēja piedalīties radošās darbnīcās, ko piedāvā Jūrmalas izstāžu zāles. Apmeklētāji varēs izmēģināt meditatīvu gleznošanu ar īpašām krāsām, kas reaģē uz apgaismojumu, kā arī iepazīt pasaulslavenā zviedru fotogrāfa Larsa Tunbjorka darbus.

Programmas pieejamība un dodat iespēju iepazīties

Rudens ekskursiju nedēļas programmā piedāvājumi ir gan bez maksas, gan par pieejamu samaksu. Ar visu pieejamo aktivitāšu sarakstu var iepazīties vietnē www.visitjurmala.lv. Nezaudējiet iespēju izbaudīt rudens burvību un iepazīt Jūrmalu kā nekad agrāk!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz VS portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas