Rudens mode: Stiliste iesaka piecus drosmīgus un nepopulārus risinājumusStils un mode
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 4. oktobris 15:09
  • TV3
  • 11

Rudens mode: Stiliste iesaka piecus drosmīgus un nepopulārus risinājumus

Rudens modes tendences: Pelēkie toņi un slāņošana

Rudens sezona ir klāt, un, kā ierasti, tā ienes jaunas vēsmas ne tikai dabā, bet arī mūsu garderobē. Mūsdienu dzīvesstilam ir raksturīgi pelēkie un zemes toņi, kas šajā sezonā atgriežas ar jaunu sparu. Apģērbu slāņošana jeb layering ir ne tikai praktiska, bet arī kļuvusi par stila izsistviedē, ļaujot radoši kombinēt dažādas drēbes un radīt unikālus izskatus.

Drosmīgie un nepopulārie risinājumi

Veikalu plauktos rudens kolekcijas piedāvā ne tikai tradicionālos apģērbus, bet arī drosmīgas izvēles, kas aicina domāt ārpus ierastā. Stiliste aicina iepazīties ar pieciem interesantiem risinājumiem, kas var pagriezt galvu ikvienam modei, kas vēlas iemācīties izcelties:

1. Mīksto audumu kombinācija

Izvietojot dažādu audumu kombināciju, piemēram, samtu un džinsu, var radīt ievērības cienīgu izskatu. Meklējiet mīkstus audumus, kas harmoniski saplūst kopā, radot unikālu un silti apdarinātu izskatu.

2. Apģērbu kārtas ar kontrastējošiem toņiem

Piedāvājot drosmīgu krāsu kombināciju, piemēram, spilgtu dzeltenu ar tumši zaļu, var radīt kārtas efektu, kas piesaista uzmanību. Laiks spīdēt un combinaēt neierasto!

3. Neierasti aksesuāri

Aksesuāri ir lielisks veids, kā pievienot stilu pat visvienkāršākajam apģērbam. Stiliste iesaka izmēģināt neparastas formas somas vai izteiktus rotājumus, kas uzrunās sanācis.

4. Pārliecinošas jakas

Dūnu jakas ir klasika, bet kāpēc neizvēlēties jaku ar neparastu siluetu vai rakstu? Neparastas formas var piešķirt jūsu rudens izskatam papildu dinamiku.

5. Zābaki ar raksturu

Rudens zābaki ir reāla izpausme - izvēlieties modelīšus ar interesantiem akcentiem, piemēram, krāsainiem vai rotātiem elementiem. Tie dos papildu drosmi jūsu look’ā.

Kopsavilkums

Rudens mode ir iespēja izpausties un atklāt savu stilu, izmantojot ne tikai klasiskās vērtības, bet arī drosmīgas un nepopulāras izvēles. Stiliste mudina pārkāpt savas komforta zonas robežas un izmēģināt jaunus risinājumus, lai šajā sezonā izceltos no pūļa.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas