• 2024. gada 18. aprīlis 15:00
  • NRA
  • 21

Rūdolfs Plēpis par aklumu: Kas tik nav izmēģināts, nekas nepalīdz

Rūdolfs Plēpis par aklumu: Kas tik nav izmēģināts, nekas nepalīdz

«Man ir diezgan garlaicīgi, nu, loģiski. Neko neredzu, tikai klausos, pamatā – Latvijas Radio 2. Palūdzu, lai man pārslēdz prom no Latvijas Radio 1, jo vairs nespēju klausīties ziņu pārraides – to ārprātu, kas notiek pasaulē, tostarp Ukrainā, Austrumu zemēs, manas smadzenes nespēj aptvert. Tā taču ir sātana agonija!» domā tautā mīlētais aktieris Rūdolfs Plēpis (73).

Rūdolfs Plēpis stāsta, ka nevarēšana redzēt ir radījusi viņam iespēju pilnībā koncentrēties uz dzirdēto, jo viņam ir jāuztver pasaule caur ausīm, nevis acīm. Viņš atzīst, ka šī pieredze ir padarījusi viņu uzmanīgāku pret mūsdienu pasauli un likusi pārdomāt daudzus aspektus savā dzīvē.

«Es esmu pārliecināts, ka cilvēki visā pasaulē, neatkarīgi no savas situācijas, var gūt labumu no daudzveidīgu pieredzes iegūšanas. Ja kādam ir šāda iespēja, nevajadzētu to izlaist garām, jo kas tik nav izmēģināts, nekas nepalīdz,» skaidro Plēpis.

Ar savu piedevu un optimistisko skatu uz dzīvi Rūdolfs Plēpis turpina iedvesmot cilvēkus, apliecinot, ka ar pozitīvu attieksmi un izlēmību var paveikt pat visgrūtāko dzīves izaicinājumu.


Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas