RVS/LU volejbolistes izbraukumu sāk ar zaudējumu TartuVolejbols — Baltijas līgas
Foto un virsraksts: Sportacentrs

RVS/LU volejbolistes izbraukumu sāk ar zaudējumu Tartu

RVS/LU volejbolistes piedzīvo pirmo zaudējumu šosezon

Baltijas Volejbola līgā sievietēm, "Rīgas Volejbola skola"/"Latvijas Universitāte" (RVS/LU) piedzīvoja savu pirmo zaudējumu šajā sezonā, izbraukumā Igaunijā. Komanda netika galā ar "Tartu Ülikool"/"Bigbank" un maču noslēdza ar rezultātu 1-3.

Spēles gaita un izšķiroši brīži

Spēle sākās līdzsvaroti, tomēr igauņu komanda izrādījās spēcīgāka, pirmajā setā gūstot uzvaru ar 25:21. Otrajā setā RVS/LU spēja sevi pierādīt un izcīnīja uzvaru ar 26:24, taču turpmākajā mačā Tartu komanda atguva savu iniciatīvu. Trešajā setā RVS/LU neizdevās nostiprināt pārsvaru un nācās atzīt pretinieku pārākumu ar 23:25. Noslēdzošajā ceturtajā setā RVS/LU piedzīvoja pārliecinošu zaudējumu ar 16:25.

Komandas sniegums un nākotnes perspektīvas

Neskatoties uz šo zaudējumu, Rīgas Volejbola skolas/Latvijas Universitātes komanda joprojām saglabā labu sniegumu sezonā un ir gatava mācīties no kļūdām. Komandas treneris uzsver, ka ir svarīgi analizēt spēles, lai nākamajās cīņās radītu labāku sniegumu. Nākamie mači noteikti sniegs iespēju uzlabot rezultātus un atgūt izdevīgo formu.

Secinājums

RVS/LU komanda izbraukumu uzsāka ar zaudējumu, tomēr šī pieredze var kalpot kā stimulācija turpmākajiem panākumiem. Lai cik grūta nebija šī spēle, komanda turpinās cīnīties un mērķtiecīgi gatavoties nākamajiem izaicinājumiem Baltijas Volejbola līgā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas