
Saimnieces Rūtas Beirotes bērnības vafeļu recepte, kas nekad nepieviļ
Brīvdienu rītu burvība
Nesteidzīgie brīvdienu rīti bieži ir ar vafeļu smaržu, kas izplatās pa mājām un aicina pie galda. Šis īpašais laiks, kad varam lēnām baudīt rīta ēdienus, ir lielisks brīdis izmēģināt jaunas receptes. Z/s “Zutiņi” saimniece Rūta Beirote, dalīdamās ar savu bērnības vafeļu recepti, atgādina, ka klasika vienmēr ir modē.Bērnības vafeļu recepte
"Šī recepte nekad nepieviļ un ir nemainīga. Šodien mums zaļo griķu vafeles," raksta Rūta blogā “Rūta – garšu meklējumos” vai sociālo tīklu profilā @ruuta_mekle_garsu. Viņas pieredze un mīlestība pret kulināriju ir iedvesmojusi daudzus, un viņa uzsver, ka šīs vafeles ir ne tikai garšīgas, bet arī veselīgas.Veselības un kraukšķīguma noslēpums
Rūta skaidro, ka zaļo griķu izmantošana vafelēs padara tās ne tikai veselīgākas, bet arī kraukšķīgākas nekā tradicionālās vafeles, kas sagatavotas no parastajiem kviešu miltiem. Šis triks būs ideāls risinājums ikvienam, kas vēlas iekļaut savā uzturā veselīgus produktus un vienlaikus saglabāt garšīgu ēdienu baudīšanu.Izbaudīsim rīta mirkļus kopā
Tātad, ja vēlies pievienoties Rūtas Beirotes ģimenes tradīcijai un izbaudīt brīvdienu rītus ar gardām vafelēm, noteikti izmēģini viņas ieteikto recepti! Beigās, kas gan varētu būt labāks par kraukšķīgām, aromātiskām vafelēm, kas turpina nest siltumu un prieku mūsu mājās?
Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit