Sāk iezīmēties vicečempiones "Zemgales" sastāva aprises

Vārtsargu pozīcija nostiprināta

Latvijas vicečempione hokejā "Zemgale"/LBTU strauji virzās uz nākamās sezonas veidošanu. Komanda nesen paziņoja, ka vārtsargs Mariuss Bajaruns-Galejs paliks klubā. Šis lēmums sniedz stabilitāti komandas aizsardzības zonā, jo Bajaruns-Galejs ir pierādījis sevi kā vienu no rezultatīvākajiem vārtsargiem Latvijas čempionātā.

Uzbrucēju kodols tiek nostiprināts

Kopā ar Bajarunu-Galeju, "Zemgale" var lepoties ar diviem talantīgiem uzbrucējiem — Kristapu Roķi un Kristiānu Zeltu. Abi spēlētāji pagājušajā sezonā rādīja pamanāmus rezultātus un to palikšana komandā noteikti sniegs papildu spēku uzbrukumā. Turklāt gan Roķis, gan Zelts ir pierādījuši, ka spēj ne tikai gūt vārtus, bet arī radīt iespējas saviem partneriem.

Jaunais talants pievienojas komandai

Papildu pieredzējušajiem spēlētājiem, "Zemgale" ir pievienojusi jauno vārtsargu Patriku Plūmiņu. Viņa ierašanās nozīmē jaunus izaicinājumus un iespējas, un treneru pulku cer, ka Plūmiņš spēs absorbēt pieredzi no vecākajiem kolēģiem, kā arī attīstīt savas prasmes augstākajā līmenī.

Komandas nākotne un sezona

Ņemot vērā iesāktos darbus, "Zemgale" skaidri iezīmē savu nākotni un centienus uzlabot rezultātus nākamajā sezonā. Stiprinot galvenās pozīcijas un pievienojot jaunus talantus, jelgavnieki cer 2024. gadā pārsteigt hokeja līdzjutējus un sasniegt vēl labākus rezultātus. Komandas vadība un fani ar nepacietību gaida, kā sastāvs tiks papildināts un kādi ilgtermiņa mērķi tiks izvirzīti.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas