• 2024. gada 16. septembris 11:13
  • Delfi
  • 4

"Salas zivis" plāno uzsākt darbību Kazahstānas un Uzbekistānas tirgos

Uzņēmuma "Salas zivis" panākumi Latvijā

Saldēto, atvēsināto zivju, jūras velšu un saldēto pārtikas produktu apstrādes un vairumtirdzniecības uzņēmums SIA "Salas zivis" 2023. gadā ir sasniedzis ievērojamus panākumus, apgrozot 26,33 miljonus eiro. Šie skaitļi apliecina uzņēmuma stabilo stāvokli un spēju konkurēt Latvijas tirgū, kā arī pierāda pieprasījumu pēc tā piedāvātajiem produktiem.

Gada peļņa un nodokļu nomaksa

SIA "Salas zivis" ne tikai veiksmīgi attīstījis savu darbību, bet arī pēc nodokļu nomaksas gūstis 227,06 tūkstošu eiro peļņu. Šis rezultāts norāda uz uzņēmuma efektīvu pārvaldību un saprātīgu resursu izmantošanu, kas ir būtiski faktori ilgtermiņa izaugsmei.

Plānotā ekspansija Kazahstānā un Uzbekistānā

Uzņēmums jau tuvākajā nākotnē plāno uzsākt darbību Kazahstānas un Uzbekistānas tirgos. Šī lēmuma pamatā ir stratēģiska vēlme paplašināt eksportu un apmierināt pieprasījumu pēc saldētām un svaigām jūras veltēm Centrālāzijā. Šīs tirgus izvēles ir solis uz priekšu uzņēmuma izaugsmes plānos, kas ļaus piesaistīt jaunus klientus un palielināt pārdošanas apjomus.

Turpmākā attīstība un inovācijas

"Salas zivis" ir apņēmies turpināt inovācijas augsta kvalitātes standarta saglabāšanā, kas ir svarīgs konkurētspējas elements starptautiskajos tirgos. Arī nākotnē uzņēmums plāno pētīt jaunas produktu līnijas un uzlabot esošo produktu klāstu, lai apmierinātu patērētāju vēlmes un preferenes. SIA "Salas zivis" nākotnes plāni liecina par ambīcijām un apņēmību, kas ir pamatā veiksmīgai uzņēmējdarbībai, un gaidāmajiem soļiem jaunajos tirgos.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas