Salāti ar ceptu ķirbi un vistas filejuŠefu gaidījāt?
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 12:07
  • TV3
  • 6

Salāti ar ceptu ķirbi un vistas fileju

Uzņēmēja Dāvida Auškāpa aizraušanās ar virtuvē

Dāvis Auškāps ir pazīstams ne tikai kā uzņēmējs, bet arī kā kaislīgs pavārs un Dailes teātra bufetnieks. Viņa mīlestība pret kulināriju ir acīmredzama, un viņš ikdienā rosās savā mājas virtuvē, kur radīs jaunus un interesantus ēdienus.

Ģimenes vakariņu rituāli

Dāvis uzskata, ka vakariņu gatavošana ir vairāk nekā tikai ēdiena pagatavošana – tā ir ģimenes kopā pavadīta laika daļa. Viņš bieži aicina ģimeni izteikt savas vēlmes attiecībā uz to, ko vēlētos redzēt uz galda. Tas veicina radošumu un stājas priekšā jaunām idejām, padarot katras vakariņas īpašas.

Garšvielu pasaule un pārtikas dažādība

Dāvis ir patiesi aizrautīgs par garšvielām, un viņa virtuvē var atrast plašu to klāstu. Tās ļauj eksperimentēt un radīt unikālus ēdienus, kas apmierinātu pat visizsmalcinātākās garšas. Ledusskapis ir piepildīts ar dažādiem produktiem, kas ļauj Dāvim darboties radoši un pielāgot ēdienus pēc ģimenes vēlmēm.

Glutēna nesaturošas vakariņas: Salāti ar ceptu ķirbi un vistas fileju

Tā kā Dāvis ir apņēmies gatavot vakariņas bez glutēna, viņš izvēlējies radīt gardu salātu kombināciju ar ceptu ķirbi un vistas fileju. Šie salāti ir ne tikai veselīgi, bet arī izcili garšīgi un piepilda ne tikai vēderus, bet arī sirdis. Ceptais ķirbis piešķir salātiem saldumu un krāsu, bet vistas fileja padara tos sātīgākus.

Noslēgumā: ģimenes kopā būšana pie galda

Dāvis Auškāps atgādina, cik svarīgi ir pavadīt laiku kopā ar ģimeni un dalīties ne tikai ēdienā, bet arī stāstos un sajūtās. Savu aizraušanos ar kulināriju viņš izmanto, lai veidotu ne tikai gardas maltītes, bet arī vērtīgas atmiņas, kas paliek uz visiem laikiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas